1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arkas'tan 'Daniel A' açıklaması
Arkas'tan 'Daniel A' açıklaması

Arkas'tan 'Daniel A' açıklaması

Daniel A, isimli Türk bandıralı konteyner gemisinin bir balıkçı teknesini batırdığı gerekçesiyle İtalyan Sahil Güvenlik ekiplerinde durdurulması üzerine Arkas Holding'den bir açıklama yapıldı.

A+A-

Arkas Holding'den yapılan açıklamada, Arkas Denizcilik ve Nakliyat A.Ş’nin maliki olan DANIEL A isimli konteyner gemisinin dün sabah saatlerinde İtalya'nın Elbe Adası açıklarında bir deniz kazasına karıştığı belirtilerek, bir can kaybı olmamasının sevindirici olduğu kaydedildi.

Arkas Holding'den yapılan yazılı açıklama aynen şöyle;

"08.04.2014 günü sabah saatlerinde İtalya’nın Elbe adası açıklarında bir balıkçı teknesinin battığı kazada, Arkas Denizcilik ve Nakliyat A.Ş’nin maliki olduğu Daniel A gemisinin de adı geçtiği öğrenilmiştir.  Kazada herhangi bir can kaybı yaşanmadığı, kazazedelerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilmiştir. Hâlihazırda olay, İtalyan makamları, gemi mürettebatı ve gemi malikinin sigortası ve temsilcilerinin koordineli çalışması ile araştırılmaya devam etmektedir.  Daniel A gemisi gerekli incelemelerin tamamlanması sonrası kısa süre içerisinde tekrar yoluna devam edecektir. Olayda herhangi bir can kaybı olmaması en sevindirici husustur. İlgili araştırmalar sonucunda çıkacak tespitlerin kamuoyu ile paylaşılmasına devam edilecektir. Saygılarımızla"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2493 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.