1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Aşıkları bir Türk eğlendiriyor
Aşıkları bir Türk eğlendiriyor

Aşıkları bir Türk eğlendiriyor

'Aşk Gemisi' diye adlandırılan dünyanın en büyük tatil gemilerinden Norwegian Cruise'da yılda 200 binden fazla kişinin eğlencesi bir Türk'e emanet.

A+A-

'Aşk Gemisi' diye adlandırılan dünyanın en büyük tatil gemilerinden Norwegian Cruise'da yılda 200 binden fazla kişinin eğlencesi bir Türk'e emanet.

Son yıllarda popüler hale gelen gemi turlarında dünyanın sayılı organizasyon şirketi olan ve adı 'Aşk Gemisi'ne çıkan 'Norwegian Cruise'da yolcuların eğlencesi bir Türk'e emanet. 55 ülkeden bin 100 personelin görev yaptığı dev gemi, 3 bin kişilik yolcu kapasitesi ile New York'tan yola çıkıp, Panama Adaları, Porto Riko, Bahama Adaları'nda demir atıyor. Norwegian Cruise'da yılda 200 binden fazla kişinin eğlencesini ise, uzun yıllar Türkiye'de eğlence sektöründe çalışan Sinan Uluçay sağlıyor. Dünyanın en büyük tatil gemisinde eğlence müdürlüğü görevine ulaşan ilk Türk olan Uluçay, "Komik ve enerji dolu sunuculuğum ile kendi stand-up gösterilerimi sahneye koyuyorum. Kruvazör turizminin yaratıcısı ve bu alanda bir numara olan Norwegian Cruise Line'de eğlence müdürü görevine ulaşın ilk Türküm. Bu işi 8 yıldır yapıyorum. Masaya yumruğumuzu vurduk. 3 bin kişilik gemide 7 günlük turlarla misafirleri eğlendiriyoruz. Aşk gemileri diye bilinen yolcu gemilerinde bu pozisyona gelen ilk Türk olduğum için çok mutluyum. 7 gün boyunca benim görevim personelimle birlikte misafirlerimi eğlendirmek. Gece gündüz izin olmadan yoğun çalışma gerçekleştiriyoruz. En şanslı Türk erkeğiyim diyebilirim" dedi.

Medya73

Bu haber toplam 973 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.