1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Ayak Kokusunun Giderilme Yöntemleri
Ayak Kokusunun Giderilme Yöntemleri

Ayak Kokusunun Giderilme Yöntemleri

Milyonlarca insan sürekli ve okul hayatında mekik dokurken ayakların sürekli kapalı halde kalması koku seviyesinin de artacağı anlamını taşır.

A+A-

Ayak kokusu tahammülü zor koku grubuna girdiğinden dolayı ne kadar dikkat edilse de yer yer koku ile karşılaşmak mümkündür. Bu sayede ayak kokusu yaşayan kişiler belirli yöntemlerle bunun önüne geçebilmektedirler. Ayak kokusunun nedeni ve oluş şekli bilindiği takdirde tedavi daha etkili olmaktadır. Ayak kokusu probleminden kurtulmanın en doğal yolu evde hazırlanacak ayak maskeleri ile yapılmaktadır. İstenmeyen ve rahatsızlık duyulan ayak kokuları için kesin çözüm öncelikle bir hekim muayenesinden geçmektedir.

Ayak Hastalığında Kokunun Çözümü

Ayak kokusuna ne iyi gelir sorusunun en net ve doğru cevabını bu siteden dilediğiniz zaman diliminde alabilirsiniz. Ayak kokusunu azaltmanın en temel adımı hijyen konusuna gereğinden fazla önem vermektir. Mantar enfeksiyonları oluştuğunda mutlaka ilaç tedavisi gerekmektedir. Ayak üzerine sürülen ilaçla ayak kokusu önemli ölçüde azaltılmaktadır. Ayrıca ayak kokusuna botoks tedavisi çok etkilidir. Yapılan botoks ile ayakların kokusu tamamen azaltılacaktır.

Ayak Kokusuna Önemli Püf Noktaları

Ayakların bakımı ve temizliğine dikkat etmek pis kokuların oluşumunu da önler. Evde hazırlanacak doğal yöntemlerle kokuları azaltma şansınız vardır. Yarım kova suyun içine epsom tuzu atılarak ayaklar yaklaşık yarım saat bekletilir. Düzenli yapılan bu uygulamadan sonra ayak kokusunda azalma fark edilmektedir. Ayrıca koku giderici özel kremlerde işe yaramaktadır. Ayak kokusunu tamamen yok etmek hemen olmasa da zamanla düzenli kür tedavileriyle azaltılmaktadır.

Kokusuz Bir Ayak İçin Yapılması Gerekenler

Ayak kokusu nasıl geçer sorusu bu siteye sorulduğunda en net yanıt doğru ayakkabı seçimidir. Kalitesiz malzemeden üretilen ayakkabılar ayağı terlettiğinden dolayı koku problemi de olacaktır. Bu site ayak kokusu yaşayan kişilere çok önemli bilgiler vermektedir. Ayrıca ayakları arada havalandırmak ve doğru çorap giymek kokuyu yarı yarıya indirecektir. Ayrıca doğadan gelen bitkilerde ayak kokusunu gidermekte görevlidir. Çay, sirke, zencefil ve lavanta yağı pis kokuları giderip ayağın rahatlamasına yardımcı olmaktadır. Doğru yöntemlerle ayak kokusu tarihe karışıyor.

Bu haber toplam 2636 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.