1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Ahmet Arslan'dan denizci ülkelere çağrı
Bakan Ahmet Arslan'dan denizci ülkelere çağrı

Bakan Ahmet Arslan'dan denizci ülkelere çağrı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ekip ruhuyla çalışıldığı takdirde denizcilikte başarının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Arslan, denizci ülkelere de bu anlamda birliktelik çağrısı yaptı.

A+A-

Yaşar Özer / Vira Haber

Bu yıl "Denizcilik: Dünya için vazgeçilmezdir" temasıyla Türkiye'de gerçekleştirilen "IMO Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği", Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın konuşmasıyla sona erdi. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte kapanış konuşmasını yapan Ahmet Arslan, ekip ruhunun önemine dikkat çekti. "Ekibinizle birlikte çalışırsanız olumlu sonuçlar almanız kaçınılmazdır" diyen Arslan, "Benim avantajım bakanlığı denizci bir bakandan devralmış olmamdır. Bunun da ötesinde değerli başbakanımız bize dostlar bıraktı, böyle bir avantajımız var. Birliktelik denizciliğin olmazsa olmaz taraflarından biridir. Ekip ruhuyla çalışırsak elbette Türkiye'de başarılı oluruz" diye konuştu. Dünya ülkeleriyle işbirliği yapmanın da önemine dikkat çeken Arslan, "Siz değerli dostları denizci bir ülke olan Türkiye'de umarım iyi ağırlamışızdır. Gittiğiniz yerdeki herkese Türkiye'den selam götürün. Sağlıkla gidin, yolunuz açık olsun" diyerek sözlerini noktaladı.

Bakan Arslan, Türkiye'nin bayrağı devrettiği Panama'ya da başarılar diledi. Türkiye, geçen yıl bayrağı Japonya'dan devralmıştı. Bu yıl ise Panama'ya devretti. IMO Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği, gelecek yıl Panama'da yapılacak.

bakanarslanll.jpgIMO Genel Sekreteri Kitack Lim, Bakan Ahmet Arslan'a IMO'nun plaketini takdim etti.

bakanarslanl-001.jpg
Bakan Ahmet Arslan, kapanış konuşmasını ekip arkadaşlarını yanına çağırdıktan sonra yaptı.

Bu haber toplam 2632 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.