1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakan, IMO Genel Sekreteri Kitack Lim'i kabul etti
Başbakan, IMO Genel Sekreteri Kitack Lim'i kabul etti

Başbakan, IMO Genel Sekreteri Kitack Lim'i kabul etti

Başbakan Binali Yıldırım, Dünya Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Kitack Lim'i Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde kabul etti.

A+A-

Başbakan Binali  Yıldırım'ın, 4-6 Kasım 2016 tarihlerinde Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği" marjında, IMO Genel Sekreteri Lim'i Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde kabul ettiği belirtildi.

Görüşmede, IMO’nun etkinlik için seçtiği "Denizcilik dünya için vazgeçilmezdir (Shipping: Indispensable to the World)" temasının hükümetin ve devletin denizciliğe verdiği önemle tam anlamıyla bağdaştığına dikkati çeken Yıldırım'ın, bu alanda sahip olunan imkan, kabiliyet, tecrübe ve 1999 yılından bu yana aralıksız sürdürülen IMO Konsey üyeliği vasıtasıyla IMO çalışmalarına ve hedeflerine somut katkılarda bulunulduğunu ve bunun sürdürüleceğini vurguladığı öğrenildi.

Kitack Lim'in de gerek kabul, gerek yan etkinliğe ev sahipliği için şükranlarını sunduğu, Türkiye’nin IMO Konseyi ve denizcilik dünyasının saygın bir üyesi olarak IMO'ya sunduğu katkılar için müteşekkir olduğunu ifade ettiği bildirildi.

Bu haber toplam 1843 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.