1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Barınağına deniz fenerleri takıldı
Barınağına deniz fenerleri takıldı

Barınağına deniz fenerleri takıldı

Abana ilçesindeki balıkçı barınağının girişindeki mendireklere deniz fenerleri takıldı.

A+A-

Bolu Ulaştırma Bölge Müdürlüğünce, yaklaşık iki ay önce Abana balıkçı barınağına rıhtım yapılması için başlatılan çalışmalar kapsamında barınağın ana ve tali mendireğine, uluslar arası denizcilik standartlarına uygun deniz fenerleri takıldı.

Yanmayan deniz fenerlerinin yeniden çalışır duruma getirilmesiyle özellikle sisli havalarda sıkıntı yaşayan balıkçıların bu sorunu da çözülmüş oldu.

Abana balıkçı barınağında yapımı tamamlanan rıhtım çalışmaları ile Avcılar semti sahilinde yapımı süren mendirek çalışmalarını, Bolu Ulaştırma Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf Taşkan’da yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Rıdvan Oyar ile incelemelerde bulunan Taşkan, “Balıkçı barınağında başlatmış olduğumuz rıhtım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte barınak fenerleri de yenilenerek çalışır duruma getirildi. Aynı zamanda Hacıveli’deki sahil tahkimatı da devam ediyor. Bu çalışmaları incelemek üzere Abana’ya geldik” dedi.

Taşkan, çalışmaların bu yıl içerisinde bitirileceğini belirterek gelecek yıl içerisinde de balıkçı barınağına çıkacak ödeneğe göre çekek yeri yapılması planlandığını söyledi.

AA

Bu haber toplam 986 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.