1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Belediyelerin barınak kavgası
Belediyelerin barınak kavgası

Belediyelerin barınak kavgası

Gemlik Belediyesi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi arasındaki sürtüşmeye bir yenisi daha eklendi.

A+A-

Gemlik Belediyesi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi arasındaki sürtüşmeye bir yenisi daha eklendi.

Geçen hafta Mal Müdürlüğü tarafından yapılan ihalede Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanan Kurşunlu balıkçı barınağındaki satış yeri ve barınak binası Gemlik Belediyesi tarafından yıkılmak istendi. Sabah saatlerinde balıkçı barınağına giden Belediye Fen İşleri Müdürü Adnan Güler ve yıkım ekipleri, barınak ve balık satış yeri olarak kullanılan binayı yıkmak istedi. Kurşunlu Balıkçı Kooperatifi Başkanı Arif Karakaya tarafından durumun jandarmaya bildirildiği, jandarmanın yıkımı durdurduğu öğrenildi.

Kooperatif muhasibi Kaya Ali Şen, binayı yaklaşık 2 yıldır kullandıklarını belirterek, "Burasını önce biz istedik. Belediye 'Ben çalıştıracağım' diyerek bize vermedi. Sonra burada birtakım işler yaptı. İlçe Mal Müdürlüğü'nde yapılan ihalede kazanan taraf Bursa Büyükşehir Belediyesi olunca, buraya halkın parası ile yapılan bina yıkılmak ve liman kullanılamaz hale getirilmek istendi. Biz de durumu jandarmaya bildirdik. Yıkım ekibi şimdilik gitti, ama sonra neler olacak bilmiyoruz" dedi.
İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alınan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet. Fatih Güler izne ayrılmış olmasına rağmen, yıkım kararını kimin verdiği merak ediliyor.

bursahakimiyet
 

Bu haber toplam 981 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.