1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Binali Yıldırım'a Denizcilik Üstün Hizmet beratı
Binali Yıldırım'a Denizcilik Üstün Hizmet beratı

Binali Yıldırım'a Denizcilik Üstün Hizmet beratı

İMEAK Deniz Ticaret Odası, denizcilerin efsane Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a sektöre yaptığı katkılardan dolayı Denizcilik Üstün Hizmet Beratı verdi.

A+A-

Kadıköy Büyük Külüpte düzenlenen geceye denizcilik sektörü tam anlamıyla eksiksiz katıldı. Denizcilik sektörünün en gencinden en yaşlısına hazır bulunduğu etkinlik İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından düzenlendi.

Geceye katılan misafirlere yemek ikram edilirken, Binali Yıldırım'ın kendi dönemi boyunca yaptığı unutulmaz icraatler sinevizyonda davetlilere izletildi.

DTO Başkanı Tamer Kıran yaptığı konuşmada Binali Yıldırım'ın bugüne kadar denizcilik sektörüne kazandırdığı icraatleri bir bir sıralarken, "Binali Yıldırım denizcilik sektörüne kattıklarıyla adını tarihe yazmıştır" dedi.

Binali Yıldırım ise geceye Kadıköy'deki mitingi sonrası katılarak bu ödül için denizcilik sektörüne teşekkür etti.

Yıldırım, "Uzun süre siyasette çeşitli sorumluluklar aldım, hizmet ettim. On bir yaşında bu şehre geldim. Ortaokulu, liseyi, üniversiteyi burada okudum. Meslek sahibi oldum. Aile kurdum, çocuk sahibi oldum, torun sahibi oldum. Bu şehir beni milletvekili yaptı, bakan yaptı, başbakan yaptı, meclis başkanı yaptı. Şimdi bu şehre ortasından deniz geçen, denizciliğin merkezi olan bu şehre borcumu ödemek için huzurlarınızdayım. İstanbul'a bir denizci başkan yakışır herhalde değil mi? Arkasında çok güzel kariyer olan Özgül kardeşimiz başkan adayı. İnşallah Özgül Hanım'la da Kadıköy'de değişimi bu kez başaracağımıza inanıyorum. Bütün denizci dostlarımızın desteğini talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Vira Haber

Bu haber toplam 5921 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.