1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. Bodrum DTO'dan, sektörel eğitim seminerleri
Bodrum DTO'dan, sektörel eğitim seminerleri

Bodrum DTO'dan, sektörel eğitim seminerleri

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, üyelerinin mesleki yetkinliklerini geliştirmek ve sektöre vasıflı eleman yetiştirmek amacıyla bir dizi eğitim semineri düzenliyor.

A+A-

Deniz Ticaret Odası Bodrum şubesi (DTO) ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinin, sektörün işverenlerine ücretsiz olarak verecekleri bu seminerlerde katılımcılara teorik bilgiler verilecek olup, bunun yanında farkındalık oluşturmak amaçlanacak.

Bodrum'un gerek konumu gerekse ticari yat filo büyüklüğü olarak Dünyada benzeri olmayan bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Deniz Ticaret Odası Bodrum şubesi Başkanı Orhan Dinç şu açıklamada bulundu:

“Verilecek olan seminerlerin, Akdeniz çanağının en önemli deniz turizmi bölgesi olan Bodrum'da, yatçılarımızın hizmet kalitesinin ve bilinirliğinin arttırılması amacıyla, daha sonra verilecek eğitimlere ışık tutması planlanmaktadır. İşverenlere hitap edecek olan seminerlerin ardından, iş disiplini ve mesleki standartların sağlanması, yapılan işlerin kalite ve veriminin yükselmesi, fırsat eşitliğinin yaygınlaştırılması, bir tarafta genç insanlara başarılı bir meslek yolu hazırlamak, diğer yandan ekonomiye vasıflı eleman yetiştirmek amacıyla verilecek eğitimler belirlenecektir. Bu yüzden bütün üyelerimizi düzenleyeceğimiz seminerlere katılmaya davet ediyorum. '' dedi.

Planlanan seminer takvimi:

• 26 Ocak 2019 Cumartesi Günü saat 13.30-16.00 Kriz Yönetimi

• 2 Şubat 2019 Cumartesi saat 13.30-16.00 Müşteri İlişkileri Yönetimi

• 9 Şubat 2019 Cumartesi saat 13.30-16.00 Denizcilikte Liderlik

Vira Haber

Bu haber toplam 9759 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.