1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Bodrum milyarder konuklarını ağırlamaya başladı
Bodrum milyarder konuklarını ağırlamaya başladı

Bodrum milyarder konuklarını ağırlamaya başladı

Milyarder iş insanı Yuriy Kosiuk, 85 metrelik 'Valerie' isimli ultra lüks yatı ile Bodrum'a geldi. Kosiuk'un bir diğer Ukraynalı milyarder Aleksander Yaroslavsky ileBodrum'da bir hafta tatil yapacağı belirtildi.

A+A-

Ukrayna'da pazar payının yüzde 50'sine sahip tavuk markası sahibi, milyarder iş insanı Yuriy Kosiuk, 85 metrelik 'Valerie' isimli ultra lüks yatı ile Bodrum'a geldi. Kosiuk'un bir diğer Ukraynalı milyarder Aleksander Yaroslavsky ile Bodrum'da bir hafta tatil yapacağı belirtildi.

Ukraynalı iş insanı Yuriy Kosiuk,  özel jeti ile önce Milas- Bodrum Havalimanı'na ardından da kendisini Güllük açıklarında bekleyen ve dünyanın en lüks 50 yatı arasında gösterilen 85 metre uzunluğundaki ultra lüks yatı Valerie'ye geçti. Kosiuk'un 6 ultra lüks kabinde, 12 konuk ağırlayabilen yatı; kapanan Metalist Kharkiv futbol kulübünün eski yönetim kurulu başkanı, Ukraynalı iş insanı Aleksander Yaroslavsky'nin 60 metrelik 'Kaiser' isimli yatı ile birlikte akşam saatlerinde Yalıkavak Koyu'na demirledi. Yan yana duran ultra iki lüks motor yat yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Bodrum'da bir hafta tatil yapacağı belirtilen Kusiuk ile Yaroslavsky delüks bir otelde iki gün konaklamak için yatlarından ayrıldı. Yatların etrafında zodyak botlarla dolaşan Ukraynalı korumaların etrafta kuş uçurtmadığı, yatlara merakla yaklaşan teknedekileri ve jet-ski'dekileri uyardıkları görüldü.

Kusiuk ve Yaroslavsky'nin Bodrum ve Marmaris'teki cennet koylarda tatil yaptıktan sonra Yunan adalarına geçecekleri öğrenildi.

Vira Haber

Bu haber toplam 5063 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler