1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Bodrum Yat Şov başlıyor
Bodrum Yat  Şov başlıyor

Bodrum Yat Şov başlıyor

Doğu Akdeniz’in “denizde ve karada düzenlenen en büyük yatçılık fuarı” olma özelliğini taşıyan International Bodrum Yacht Show 4-8 Ağustos tarihlerinde D-Marin Turgutreis Marina'da yapılacak.

A+A-

Tam 30 yıldır sektörün nabzını tutan Bodrum Yacht Show, Türkiye’nin önde gelen tüm ithalatçı ve üretici firmalarının katılımı ile gerçekleşecek.

International Bodrum Yacht Show 2010’un deniz kısmında, kapalı alanlarda teşhir edilemeyecek büyüklükteki yelkenli yatlar, motor yatlar, katamaranlar ve kabin cruiser’lar sergileniyor. Bu bölümde teşhir edilecek markalar arasında Jeanneau, Benetteau, Azimut, Sea Ray, Rodman Muse, Elan, Bayliner, Lagoon, Rinker gibi dünya liderleri yer alıyor.

Karadaki kısımda ise yat aksesuarları, dıştan ve içten takma deniz motorları, yelken ekipmanları, sürat tekneleri, orta konsollar, şişme botlar, kanolar, jet skiler, elektronik donanımlar ve yat dekorasyon malzemeleri gibi çok çeşitli ürün ve ekipmanı izlemek mümkün. Burada da Tohatsu, Mercury, Yamaha, Johnson, Evinrude, Stingray, Seadoo, Joker, Orca ve Zodiac gibi ünlü markaların en son yenilikleri tanıtılacak.

International Bodrum Yacht Show 2010, Ege Denizi’nin ortasında, tüm yatçılık aktivitelerinin buluştuğu merkezde, denizde ve karada toplam 20 bin metrekarenin üzerindeki bir alanda gerçekleşiyor.

Etkinlikler her gün 17.30-23.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.