1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Boğaz'a düşen helikopterin enkazı çıkarıldı
Boğaz'a düşen helikopterin enkazı çıkarıldı

Boğaz'a düşen helikopterin enkazı çıkarıldı

Dün Beykoz'da düşen ve 4 kişinin ölümüne neden olan polis helikopterinin önce içerisindeki cenazelere ulaşıldı. Bugün de 100 metre derinlikten helikopterin enkazı çıkarıldı. Denizden çıkarılan helikopter incelemeye alındı.

A+A-

Dün Beykoz'da düşen ve 4 kişinin ölümüne neden olan polis helikopterinin önce içerisindeki cenazelere ulaşıldı. Bugün de 100 metre derinlikten çıkarıldı. Denizden çıkarılan helikopter incelemeye alındı. Kazada şehit olan polisler için de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesindeki yerleşkesinde saat 14.00'te şehit polisler için tören düzenlendi.

Havanın kararması nedeniyle dün 19.30 sıralarında çalışmalara ara veren Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Polisi ekipleri, bu sabah tekrar çalışmalara başladı.

Helikopter enkazı saat saat 13.30 sıralarında denizden çıkarıldı. Enkaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait bir motora yükledi. Üzeri brandayla örtülen helikopter, Balat'taki Deniz Polisi Amirliğine götürülmek üzere yola çıkartıldı.

KAZADAN KURTULAN POLİSİN AMELİYATI YAPILDI

Beykoz’daki helikopter kazasından yaralı kurtulan pilot, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Özdemir’in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.

Açıklamada, Özdemir’e başarıyla gerçekleştirilen omurga stabilizasyonu ameliyatı yapıldığı belirtildi. Açıklama şu şekilde devam etti:

"Hastamızda, hastanemize ulaştırıldığında yüksekten düşmeye bağlı olarak genel vücut travması mevcuttu. Hastanemizde uygulanan ilk müdahalenin ardından yaptığımız tetkikler sonucunda bel omurlarında kırıklar olduğunu tespit ettik. Acil olarak ameliyat kararı aldığımız hastamıza dün akşam saat 22:00’de başarılıyla gerçekleşen "omurga stabilizasyonu" operasyonunu uyguladık. Operasyon sonucunda genel sağlık durumunun iyi olduğunu, nörolojik tablosunun tamamen düzeldiğini gözlemledik. Kemal Özdemir’in bugün ayağa kaldırılıp yürütülmesini planlıyoruz."

Hürriyet

Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.