1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. OOCL'de kadro değişimi
OOCL'de kadro değişimi

OOCL'de kadro değişimi

Hong Kong merkezli Orient Overseas Container Line (OOCL), yaptığı açıklamada şirketin genel merkezinde ve Hong Kong bölgesel ofisinde yönetici değişimine gidileceğini bildirdi.

A+A-

Hong Kong merkezli Orient Overseas Container Line (OOCL), yaptığı açıklamada şirketin genel merkezinde ve Hong Kong bölgesel ofisinde yönetici değişimine gidileceğini bildirdi. Yapılacak kadro değişiminin 13 Haziran'da etkin olacağı belirtildi. 

Açıklamaya göre, Hong Kong bölgesi ofisi yöneticisi Taylor Gao’nun kendi isteği ile istifa etmesi üzerine, ofis genel müdürü Miranda Lou'nun, OOCL Hong Kong’un Asya-Avrupa ticareti yöneticisi olarak atandığı bildirildi.

Açıklamada, Soğutuculu Konteyner Ticareti Yöneticisi Teddy Fung’un OOCL Hong Kong’un yeni genel müdürü olarak atanacağı ifade edilirken, Transatlantik Ticareti Yöneticisi Pamela Tung’un Soğutuculu Konteyner Ticareti Yöneticisi olarak atanacağı bildirildi. Genel Ticaret Yöneticisi olan Michael Kwok’un ise aynı zamanda Transatlantik Ticareti Müdürü olarak atanacağı ve Michael Kwok’un her iki departmanında eş zamanlı yöneticiliğini yapacağı bildirildi. 

Bu haber toplam 1364 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.