1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Boot Düsseldorf’da hibrit yat projeleri ilgi çekti
Boot Düsseldorf’da hibrit yat projeleri ilgi çekti

Boot Düsseldorf’da hibrit yat projeleri ilgi çekti

Boot Düsseldorf deniz tutkunlarını yeni projelerle buluşturup, tanıştırmaya devam ediyor. İtalyan tersanesi Sanlorenzo da Boot Düsseldorf Fuarında dizel elektrik motorlu hibrit yat projelerini dünyaya tanıttı.

A+A-

İtalyan tersane Sanlorenzo 2018 Düsseldorf Yat Fuarı’nı fırsat bilerek, dizel elektrik motorlu hibrit yat projelerini dünyaya tanıttı. ''E Motion'' adlı yeni hibrit serisinin ilki 27 metre olacak.

SL86 E Motion modeliyle hibrit serisini lanse eden Sanlorenzo, yeni modelden ilk etapta 2 adet inşa etmekte olduğunu açıkladı. Motoryatların ilki mayısta, ikincisi ise aralıkta suya indirilecek. Tersane E Motion serisini, 2020 yılında piyasaya sürmeyi planladığı Sanlorenzo 62 Steel E Motion motoryatıyla genişletmeye devam edecek.

Sanlorenzo, suya indirmesine sadece birkaç ay kaldığını açıkladığı ilk E Motion modellerin ardından, Sanlorenzo 44 Alloy modelinin E Motion versiyonunu da potansiyel müşterilerine duyuracak. Bu versiyonda, fazladan 11,4 metre karelik beach club alanı yer alacak. Bu alan aynı zamanda, 7 metrelik bir servis botunu taşımaya da olanak sağlayacak.

Hibrit sistemlerini, ilerleyen senelerde daha küçük fiberglass modellerine de uygulayacağını belirten Sanlorenzo, ismi henüz açıklanmayan yeni stratejik ortağıyla, tamamen elektrik motorlu süperyat servis tekneleri de geliştirecek.

Yeni elektrikli atılımı hakkında konuşan Sanlorenzo CEO’su Massimo Perotti, ''Artık şüphe yok ki elektrikli dünyaya dönüşüyoruz. Tekne üreticilerinin bu durumun farkında olması şart'' dedi.

sanlorenzo.jpg

sanlorenzo1.jpg

sanlorenzo2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 10141 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.