1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bugün bu yollara dikkat!
Bugün bu yollara dikkat!

Bugün bu yollara dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

A+A-

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gümüşova-Gerede Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'ndeki elektro-mekanik tesisatlar ve jet fanların bakım işleri nedeniyle Ankara-İstanbul istikametinde 07.00-19.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Anamur-Kaledran yolunun 35-36. kilometrelerinde (TOKİ Evlerinden sonra) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Yeniçağa-Çaydurt kavşakları arasında sürdürülen termoplastik yol çizgi çalışmaları nedeniyle 31 Ağustosa kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak

Aliağa-İzmir yolunun 12-15. kilometreleri arasındaki Hacıömerli mevkisinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Karacabey-Bursa yolunun 20-25. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, Bursa-Karacabey yönünden iki yönlü olarak veriliyor.

Anadolu Otoyolu Kurtköy Kavşağı-E5 Yolu Pendik Tersane Kavşağı arası bağlantı yolu ve yan yollar inşaatı işinde Formula Yolu-Tepeören il yolunun otoyol üzerine gelen kiriş montajı çalışmaları nedeniyle 25 Ağustosa kadar 23.00-06.00 saatlerinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ulukışla-Pozantı yolunun (Konya-Ereğli ayrımı-Kardeşgediği-Ulukışla arası) 0-19. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle yol tamamen trafiğe kapalı olup ulaşım otoyol üzerinden gerçekleştirilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 3. kilometresindeki alt geçit dolgularında meydana gelen oturmaların giderilmesi için yapılacak çalışmalar nedeniyle 29 Ağustosa kadar sağ ve sol taşıma yolları trafiğe kapatılacak, ulaşım kavşak yan yolları üzerinden verilecek.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bir saatlik aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Şırnak-Hakkari yolunun 62. kilometresinde (Ortabağ-Çığlı) Çetintepe Barajı Servis Yolu inşaatı nedeniyle her gün 08.00-18.00 saatleri arasında yol belirli aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Bartın-Safranbolu-Karabük yolunun 17-22. kilometreleri arasında DSİ tarafından yapılan Kirazlıköprü Barajı inşaatı nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında ulaşım aralıklı olarak gerçekleştirilecek.

Niksar-Reşadiye yolunun 12-14. kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

AA

Bu haber toplam 890 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.