1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Burla Yamaha ekibi sezona başladı
Burla Yamaha ekibi sezona başladı

Burla Yamaha ekibi sezona başladı

Burla etkinlikleri bu yıl, 8 Nisan 2016’da Anamur-Silifke’de başladı.

A+A-

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Burla etkinlikleri bu yıl, 8 Nisan 2016’da Anamur-Silifke’de başladı. 08 Nisan-24 Nisan 2016 tarihleri kapsamında gerçekleştirilen organizasyonlarda Türkiye genelinde denizseverler buluştu. Anamur’da başlayan etkinliklerimiz Alanya, Manavgat-Side, Belek-Lara, Kemer, Demre, Marmaris, Bodrum, Didim, Kuşadası, Ayvalık’ta devam ederek son durak olan Erdek’te tamamlandı. Sadece ürünlerimizi kullanan kişilerin değil, 7’den 70’e tüm deniz severlerin katıldığı organizasyonlara katılım büyüktü.

Ayrıca, deniz motosikletleri klasmanında iddialı tasarımıyla öne çıkan Yamaha V1 Sport ile Türkiye genelinde test sürüşlerine başlandı. Etkinlikler kapsamında yeni model Yamaha V1 Sport deniz motosikletinin tanıtımı ve test sürüşleri yapıldı. İlk etabı 9 Nisan 2016’da Alanya Marina’da gerçekleştirilen tanıtımlarda flyboard kullanarak yaza merhaba denildi. Flyboard kullanımı için bire bir olan Yamaha V1 Sport’lar; Manavgat Side, Belek Lara, Kemer, Marmaris, Bodrum, Didim ve Kuşadası’nda performansıyla takipçilerinin huzuruna çıkarak büyük beğeni topladı.

Bununla birlikte; gezilen duraklarda, kullanıcılar için 3S (Sales, Service, Spare Part) Servis Kampanyası adı altında ürünlerimize dair teknik servis ve bilgi verilerek ürünlerin nasıl daha uzun bir süre verimli bir şekilde kullanabileceklerine dair kullanıcılara önerilerde bulunuldu. İlk etap Anamur-Silifke’de yer alan organizasyonda Burla Yamaha Marine Teknik Servis Ekibi marinalara ve balıkçı barınaklarına giderek motor kullanımı ile ilgili bilgilendirmeler ve bakım hizmeti sundu. Motor ve aksesuarlarının uzun ömürlü olacak bir şekilde nasıl kullanılacağına dair teknik bilgilerin verildiği oturumların sonraki etapları ise Demre, Ayvalık ve Erdek’te gerçekleştirildi.

Tüm bunların yanı sıra; sosyal sorumluluk projesi olarak Burla Marine’in gelenekselleşmiş olarak her sene düzenlediği “7’den 70’e Denize Eğitimleri” bu sene 11-12 Nisan 2016 tarihleri arasında Alanya Ted Koleji’nde gerçekleşti. 7-13 yaş arası çocuklardan oluşan gruplara, denizciliğe dayalı uygulamalı ve teorik eğitimler verildi. Denizcilik bakış açısı, tekne-bot kullanımı, denizde giyim ve temel emniyet tedbirlerinin konu olarak ele alındığı projede denizciliğin esas noktaları eğlenceli bir şekilde anlatılarak denizi seven öğrencilere sertifikaları verildi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2193 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.