1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Büyük beden giyen kadınların tesettür abiye şıklığı
Büyük beden giyen kadınların tesettür abiye şıklığı

Büyük beden giyen kadınların tesettür abiye şıklığı

Kadınların vazgeçilmez tesettür giyim parçalarından olan abiyeye, her geçen gün yeni bir model eklenmektedir.

A+A-

Modern çağın havasını yansıtan tesettür abiye modelleri, şık bir görünüm vermektedir.

Renk yelpazesinin geniş olması nedeni ile her tesettürlü kadına hitap etmektedir. Kapalı veya açık mekanlarda rahatlıkla giyilebilen abiyeler, kaliteli kumaşlardan üretilmektedir. Moda uzmanlarının elinden çıkmış olan abiye modelleri, her zevkten tesettürlü kadına hitap etmektedir. Vücudu saran abiyeler, katılınacak organizasyonda bütün dikkatleri üzerinde toplamaktadır. Göz kamaştıran abiyeler, değişik aksesuarlar ile kombinlenmelidir.

Özel zamanların yanı sıra günlük yaşamda da çok sık tercih edilen zarif tesettür abiyeler, uzun yıllar kullanılabilmektedir. Farklı tarzlara sahip olan kadınlar, abiye seçimlerinde kendi zevklerine göre tercihler yapmaktadır. Göz alıcı bir şıklık yakalamak için uğraşan her tesettürlü kadının ilk tercihi abiyelerden yana olmaktadır. Çeşitleri gittikçe artan abiye modelleri, tesettürlü kadının vücut hatlarını gizlemekte ve ona istediği şıklığı kazandırmaktadır. Abiye seçiminde vücut hatlarına göre tercih yapan tesettürlü kadınlar, abiyeyi giydikleri zaman hoş ve güzel görünmektedir.
 

Büyük Beden Tesettür Abiye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Büyük beden giyen tesettürlü kadınlar tarzlarını ortaya çıkarmak için büyük beden tesettür abiye aramaktadır. Büyük beden abiye seçimlerinde sade abiyelerin tercih edilmesi gerekmektedir. Sadelikten yana olan tesettürlü kadınlara uygun pek çok abiye seçenekleri vardır. Abiyenin ten rengine uyması da oldukça önemlidir.

Günün yıldızı olmak isteyen tesettürlü kadınlar, giydikleri büyük beden abiyeleri iyi bir şekilde kombinlemelidir. Abartıya kaçan abiyelerden uzak durulması, hoş bir görünüm elde edilmesinde yardımcı olmaktadır.

Büyük beden giyen kadınlar, zevklerine uygun abiye bulmakta zorlansa da, birkaç dokunuş ile sorunları çözülmektedir. Uyumlu takılar ile kombinlenen büyük beden abiyeler, kusursuz bir görünüm vermektedir.
 

Tesettür Abiye Şıklığını Yakalamak için

Tesettürlü kadına bir abiyenin ne kadar çok hoş ve güzel duracağı, abiyeyi doğru parça ve aksesuarlar ile kombinlenmesine bağlıdır. Her renk, her tesettürlü kadına uygun olmadığından dolayı renk seçiminde dikkatli olunması gerekmektedir.

Kilo problemi yaşayan tesettürlü kadınlar, açık renkli abiyelerden uzak durmalıdır. Üzerlerine oturan abiyeleri seçen tesettürlü kadınlar, istedikleri şıklığı anında yakalamaktadır. Farklı noktalara doğru bir şekilde yerleştirilmiş desenler, abiyeye daha şık bir görünüm vermektedir.

Görsel açıdan abiyesi ile bir bütünlük sağlayan tesettürlü kadınlar, göz alıcı bir izlenim bırakmaktadır. Abiyelerdeki kemer detayı çoğu zaman şık durmakla birlikte her zaman kullanılması ve tercih edilmesi uygun olmamaktadır.

Bu haber toplam 3793 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.