1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Çeşme kruvaziyer zengini olacak
Çeşme kruvaziyer zengini olacak

Çeşme kruvaziyer zengini olacak

Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, şartlar ne olursa olsun Çeşme'yi kruvaziyer gemileri ile zengin edeceklerini söyledi.

A+A-

Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, şartlar ne olursa olsun Çeşme'yi kruvaziyer gemileri ile zengin edeceklerini söyledi. Yılmaz Ulusoy, "Burası Türkiye'nin bozulmayan yörelerinden biri. İlçeyi kruvaziyer turizmi ile 2012 yılında tanıştıracağız" dedi.

Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, şartlar ne olursa olsun Çeşme'yi kruvaziyer gemileri ile zengin edeceklerini söyledi. Ulusoy Holding'in 10. Yıl Bahar Yemeği Çeşme Marina'da gerçekleştirildi. Çeşme Kaymakamı Cafer Sarılı, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yücel Ercan, İlçe Emniyet Müdürü İlker Emir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Buluk ve çok sayıda davetlinin katıldığı yemekte konuşan Yılmaz Ulusoy, kendisinin bir Çeşme sevdalısı olduğunu vurguladı.

"BU SEVDA BİTMEZ"
Yılmaz Ulusoy, Çeşme'nin kruvaziyer turizmi ile 2012 yılında tanışacağını dile getirerek, "Ben bir Çeşme aşığı olarak, sizlerin bizi sevdiğini biliyorum. Kruvaziyer gemilerini 2012 yılında inşallah Çeşme'ye getireceğiz. Çok seyahat gerçekleştirdiğim için kruvaziyer turizmini iyi bilenlerden birisiyim. Ne pahasına olursa olsun biz Çeşme'yi Kruvaziyer gemileri ile zenginleştireceğiz. Bizim Çeşme sevdamız bitmez" dedi. İlçenin Türkiye'nin incisi olduğunu da belirten Ulusoy şöyle konuştu: "Çeşme, Türkiye'nin bozulmayan ender yörelerinden biri. Çeşme'yi koruyan, bozulmasını engelleyen yerel yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Ben yaşadığım sürece içimdeki Çeşme sevdası bitmeyecek.

Yeni Asır
 

Bu haber toplam 1038 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.