1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CNR Expo Fuar Merkezi’nde yangın çıktı
CNR Expo Fuar Merkezi’nde yangın çıktı

CNR Expo Fuar Merkezi’nde yangın çıktı

Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'nın (CNR Avrasya Boat Show) sürdüğü merkezin dördüncü holünde gece saatlerinde yangın çıktı.

A+A-

Avrasya Boat Show’un devam ettiği fuar merkezinin 4. holünde saat 05.00 sıralarından henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiyesi polis ve sağlık ekibi sevk edildi.İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışması yapıldı.

Fuardaki bir katılımcı firmanın standında çıktığı belirtilen yangın hasara neden olurken can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Yangına ilişkin incelemeler devam ediyor.

KİMSE ETKİLENMEDİ

Öte yandan CNR EXPO'dan bir açıklama geldi.

Açıklamada şöyle denildi: "Bu sabah saatlerinde CNR EXPO’da yapılan CNR Avrasya Boat Show’da katılımcılardan birisinin standındaki elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen alevlenme yangına dönüşmeden kısa sürede söndürüldü. Sadece katılımcının alanında bulunan 1 jet skinin etkilendiği olayda, herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. CNR Avrasya Boat Show, kapılarını saat 10:00’da açacak.

MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDECEK

Yangın tehlikesi sorunsuz atlatıldığı için CNR Avrasya Boat Show kapılarını her zamanki gibi bu sabah da saat 10:00’da ziyaretçiye açıyor olacak. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

yangin-001.jpg

yangin1.jpg

yangin2-002.jpg

yangin3.jpg

yangin4.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5602 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.