1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çocuklar 4 Saatlik İzni Denizde Geçirdi
Çocuklar 4 Saatlik İzni Denizde Geçirdi

Çocuklar 4 Saatlik İzni Denizde Geçirdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde Covid-19 salgını sebebiyle 20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma yasağı sonrası bugün 0-14 yaş grubuna 4 saatliğine sokağa çıkma izni verilmesiyle çocuklar plajlara akın etti.

A+A-

Alanya’da, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 14 yaş ve altı çocukların 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına uymak ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkma izinleri renkli görüntüleri de beraberinde getirdi. Minikler aileleriyle birlikte ilçenin ünlü Kleopatra ile Damlataş plajlarının yanı sıra evleri yakınında bulunan sahillere akın etti. Denize giren, güneşlenen ve kumsalda vakit geçiren çocuklar renkli görüntüler oluşturdu. Evlerin önünde oynayan çocukların sevinci ise görülmeye değerdi.

“DENİZ ÇOK GÜZEL, DALGALARI İZLİYORUM”

Ailesiyle beraber sahile gelerek deniz keyfi yapan 5 yaşındaki Zeynep Özlem, burada geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Özlem, “Buraya geldiğimiz için çok mutluyum. Burada eğleniyoruz. Deniz çok güzel, dalgaları izliyorum. Yasaktan dolayı evdeyken arkadaşlarımı ve gezmeyi çok özledim” dedi.

Vira Haber

Bu haber toplam 6172 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.