1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DARGEB Derneği Rotasını 4. Kez Köy Okullarına Çeviriyor
DARGEB Derneği Rotasını 4. Kez Köy Okullarına Çeviriyor

DARGEB Derneği Rotasını 4. Kez Köy Okullarına Çeviriyor

Deniz Araştırma ve Geliştirme Gönüllüleri Kültür, Sanat Öğrenci ve Mezun (DARGEB) Derneği’nin başlatmış olduğu Geleneksel Ufkun Kitap Gemisi projesi ile rotasını 4. kez köy okullarına çeviriyor.

A+A-

Türkiye genelinde başlatılan Ufkun Kitap Gemisi kampanyası, köy okullarındaki binlerce öğrencinin eğitimine destek olmak amacıyla geçtiğimiz senelerde büyük bir başarıya imza attı.

İlk defa 06.12.2020 tarihinde başlatılan ve günümüzde yeniden 07.12.2023 tarihinde 4.süne başlayan projede, destekçilerden gelen bağışlar kapsamında birçok ilimize materyaller ulaştırıldı ve ulaştırılmaya devam edecek.

DARGEB Derneği bu proje ile köy okullarındaki kardeşlerinin eğitimini destekleyici materyaller hediye edip, motivasyon mektuplarıyla yanlarında olduklarını bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyor. Lise, ortaokul ve ilkokul düzeyindeki öğrencilere yönelik olan kampanya kapsamında, gelen bağışlar kargo yoluyla kabul edilerek, iletişim sağlanan köy okullarına, her bir kutunun içine özenle bakılıp teslim edilecektir.

DARGEB Derneği Sosyal Farkındalık Departmanı olarak, destekçiler sayesinde Türkiye'nin dört bir yanına, eğitim malzemeleri gönderilmektedir. Köy okullarına gönderilen eğitim materyalleri öğrencilerin motivasyonunda büyük rol oynarken öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması kapsamında oldukça önemlidir.

2-012.png

3-007.png

Vira Haber

Bu haber toplam 900 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.