1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. "Delphia 47" Kanyon AVM’de sergilenecek
"Delphia 47" Kanyon AVM’de sergilenecek

"Delphia 47" Kanyon AVM’de sergilenecek

Delphia 47’nin Türkiye lansmanı Kanyon Alışveriş Merkezi’nin önündeki açık alanda gerçekleştirilecek.

A+A-

Delphia Türkiye – Vira Yatçılık bir ilki gerçekleştiriyor! İlk defa 47 ft. boyundaki bir yelkenli yat bir alışveriş merkezinde sergilenecek. Delphia 47’nin Türkiye lansmanı Kanyon Alışveriş Merkezi’nin önündeki açık alanda gerçekleştirilecek. 6-7-8 Mayıs tarihleri boyunca devam edecek etkinlik boyunca Delphia 47 ziyaretçilere tanıtılacak.

Delphia Ailesi’nin amiral gemisi olan Delphia 47, RCD-A Okyanus Aşırı Seyir Yatı kategorisinde üretilerek yüksek performans ve güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde üretiliyor.

En talepkar yatçıların dahi beklentilerini karşılayabilecek zarif ve modern iç tasarıma sahip Delphia 47, Schnaase Interior Design imzasını taşımaktadır aynı zamanda her kullanıcı için özel çözümler sunan yat; geniş güvertesi ve ergonomik tasarımıyla kokpiti; ekibin konforunu en üst seviyede tutmanın yanı sıra seyir kolaylılığı da sağlıyor. Otomatik tramola atabilen cenoa sistemi ve “german sheeting” sistemine sahip ana yelken düzeneği ile tek başına seyir imkanı tanıyan yelkenlinin satış fiyatı 198.400 Euro.

1.20110425122402.jpg

Virahaber

Bu haber toplam 1014 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.