1. HABERLER

  2. DENİZ

  3. Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'de Boat Show'daydı
Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'de Boat Show'daydı

Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'de Boat Show'daydı

UDH Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımı ile açılan “CNR Avrasya Boat Show” 11.Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'na İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü’nün birlikte katıldı.

A+A-

11 - 19 Şubat 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy İstanbul'da deniz severlerle buluşan fuarda bine yakın marka ürünlerini sergiledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesinde görevini sürdüren Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'de 2016 yılında olduğu gibi bu yıl da fuardaki yerini alarak İstanbul halkının deniz ile ilgili çevre bilincinin arttırılması konusunda önemli rol oynadı.

deniz-hizmetleri-mudurlugu_boatshow_1.jpg

İBB’nin denizde yaptığı faaliyetleri gerek İstanbullular gerekse denizcilik sektörü ile paylaşan Deniz Hizmetleri Müdürlüğü, üniversite öğretim görevlisi ve öğrencilerinden,  denizcilik ile ilgili dernek ve medya temsilcilerine, tekne ve yat sahiplerinden, amatör balıkçılara kadar 7’den 70’e birçok deniz severi standında ağırladı.

deniz-hizmetleri-mudurlugu_boatshow_3.jpg

Fuarda, büyükşehir standında yer alan minyatür bir deniz tasarımı ve modellemeleri yapılan “deniz yüzeyi temizleme teknesi” (DYT) ve çevre kontrol botları büyük ilgi gördü. Ziyaretçi akınına uğrayan standta; gelecek nesillere yaşanabilir, temiz bir İstanbul bırakmak için hayata geçirilen İBB projeleri hakkında bilgi verildi ve broşürler dağıtıldı.

deniz-hizmetleri-mudurlugu_boatshow_2.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2806 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.