1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. Deniz Ticaret Odası Londra Boat Show’da
Deniz Ticaret Odası Londra Boat Show’da

Deniz Ticaret Odası Londra Boat Show’da

Londra’da 10 Ocak’ta başlayan ve 14 Ocak’a kadar devam edecek  Boat Show fuarına IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi koordinesinde çeşitli firmalar katıldı. Fuarda DTO Fethiye Şubesini Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan ve Bülent Telli temsil etti.

A+A-

Londra Boat Show fuarına D-Marin, Ece Marina, Doğu Akdeniz Marinaları, Setur Marina, Teos Marina, Pal Marina gibi marinalarının yanı sıra, Boat Trip Turkey, Ege Yat Hizmetleri, Galeo Yachting, Karayel Yatçılık, Salmakis Turizm, Steelbird Sailing, gibi Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki denizcilik firmaları katıldı.

Fuarın ilk gününde IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’nin hazırladığı tanıtım kataloglarını inceleyen katılımcılar, bölge hakkında detaylı bilgilere ulaştıklarını, etkili ve görsel açıdan dolu bir tanıtım kataloğu hazırlandığı geri bildirimlerini belrtti.

Türkiye’nin coğrafi güzelliklerini çok beğendiklerini dile getiren Londra Boat Show katılımcıları, ziyaretçileri ve tekne sahipleri, Türkiye’ye gelmek istediklerini belirterek ve Türkiye’deki marinalar hakkında bilgi aldılar.

IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan, “İngiltere bizim açımızdan önemli bir turizm pazarı, özellikle bölgemiz deniz turizmi potansiyeline baktığımız zaman İngiltere’nin bölgemiz turizm gelirlerinde büyük yer ettiğini söyleyebiliriz. Londra Boat Show’a katılarak burada ki ilişkilerimizi hem sıcak tutuyor hem de bütün üyelerimize yeni pazarlar oluşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca buradaki diğer katılımcılara da Türkiye’yi ve bölgemizi tanıtarak faydalı olmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

2-095.jpg

3-083.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 17620 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.