1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. Deniz Ticareti Dergisi’nin Eylül Sayısı Çıktı
Deniz Ticareti Dergisi’nin Eylül Sayısı Çıktı

Deniz Ticareti Dergisi’nin Eylül Sayısı Çıktı

Deniz Ticareti Dergisi'nin Eylül sayısı birbirinden farklı konularla okuyucularının beğenisine sunuldu.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın resmi yayın organı ve denizcilik sektörünün önde gelen dergilerinden olan Deniz Ticareti Dergisi’nin Eylül sayısının meclis gündeminde hurda teşviki ele alındı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Durmuş Ünüvar ile İBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Deniz Hizmetleri Şube Müdürü İlker Aslan’ın katıldığı meclis toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan, “Hurdaya Ayrılan Türk Bayraklı Gemilerin Yerlerine Yeni Gemi inşa Edilmesinin Teşviki” ile ilgili sunum yaptı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Denizci Millet, Denizci Ülke Fikir ve Proje Yarışması’nda” dereceye giren katılımcılar Volkan Varışlı, Yunus Emre Şenol ve Enes Karaoğlu Deniz Ticareti Dergisi’ne projelerini ve hedeflerini anlattılar.

Söyleşi bölümünde ise İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, TOBB Denizcilik Meclisi Başkanı, Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit, Deniz Ticareti Dergisi’ne Gümrük Mevzuatını değerlendirdi. Recep Düzgit ile ayrıca sektörde yaşanan gelişmeleri, kendi önlerindeki önemli konu başlıklarını konuştuk.

Dosya disiplin başlığı altında ABD ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülke tarafından tercih edilen Türk yat firmalarının yöneticileri ile neden tercih edildiklerini, kalifiye eleman konusunu ve hedeflerini konuştuk. Barka Shipyard Kurucusu Begüm Doğulu, Bilgin Yachts Tersane Müdürü Mehmet Şengün, NUMARINE Uluslararası Satış Müdürü Ali Tanır, Sirena Marin Ticari Direktörü Ali Önger, Mengi Yay Yatçılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Mengi ve Venture Yachts Kurucu Ortağı Mehmet Yurdakul önemli değerlendirmelerde bulundular.

Deniz Ticareti Dergisi’ni okumak için tıklayınız.

Vira Haber

Bu haber toplam 11243 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.