1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DENİZ HABER AJANSI - DENİZ HABER - DENİZ HABER TV

  4. DENİZ TUTKUNLARININ HEYECANLI BEKLEYİŞİ BAŞLADI
DENİZ TUTKUNLARININ HEYECANLI BEKLEYİŞİ BAŞLADI

DENİZ TUTKUNLARININ HEYECANLI BEKLEYİŞİ BAŞLADI

DENİZ TUTKUNLARININ HEYECANLI BEKLEYİŞİ BAŞLADI; BOAT SHOW EURASIA 04-09 EKİM’DE, VIAPORT MARİNA’DA..

A+A-

ÖDÜLLÜ TASARIMLAR, DÜNYA VE TÜRKİYE LANSMANI TEKNELER 04-09 EKİM’DE BOAT SHOW EURASIA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR..

 

Via Fuarcılık tarafından organize edilen Uluslar arası Boat Show Eurasia Fuarı, 04-09 Ekim tarihleri arasında Viaport Marina’da deniz tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor. Ödüllü tasarımların yanı sıra sektörün en önemli markalarının Dünyada ve Türkiye’de ilk kez sergilenecek lansman teknelerini de ziyaretçileri ile buluşturacak olan Boat Show Eurasia’da bu yıl birçok sürpriz olacak. Viaport Marina’nın ileri teknoloji sunan prestijli ve keyifli ortamında gün boyu alışveriş, temapark eğlencesi, Akvaryum macerası ve birçok etkinliği yaşayarak her bütçeye uygun tekneleri deniz üzerinde test etme imkanı veren Boat Show Eurasia’da 200’den fazla megayat, motoryat, yelkenli, katamaran, sürat teknesi, balıkçı teknesi, çevreci hybrid tekneler, tekne ekipman ve aksesuarları görücüye çıkacak.

 

_mg_4251.jpg

 

Deniz tutkunlarının heyecanla beklediği Uluslar arası Boat Show Eurasia, 04-09 Ekim 2017 tarihleri arasında Viaport Marina’da düzenlenecek. Via Fuarcılık tarafından organize edilen Boat Show Eurasia’da boyları 5 metre ile 50 metre arasında değişen 200’ün üzerinde tekne deniz üzerinde görücüye çıkacak. Yüzen mücevherler olarak tanımlanan ultra lüks mega yatlar, motor yatlar, katamaranlar, yelkenliler ve Guletlerin, denizde konfordan vazgeçemeyenlerle buluşacağı Boat Show Eurasia’da, düşük bütçeyle deniz keyfini yaşamak isteyenler için de ekonomik tekneler de yer alacak.

Ödüllü tasarımların yanı sıra Türkiye’de ilk kez sergilenecek “Lansman Tekneleri” de Boat Show Eurasia’da yer alacak. Viaport Marina’nın ileri teknoloji sunan prestijli ve keyifli ortamında, gün boyu alışveriş, Tema park eğlencesi, Akvaryum macerası, konserler ve benzeri birçok etkinliği bir arada sunan Boat Show Eurasia’yı keşfetmek için ziyaretçilere bir gün yetmeyecek. Beğendikleri tekneleri hemen deniz üzerinde test etme imkanı da sunulan Boat Show Eurasia’ya 25 ülkeden 7000’ in üzerinde yabancı ziyaretçi beklenirken genel ziyaretçi hedefi ise 50 bin olacak.

 

TÜRKİYE’DE DENİZCİLİK SEKTÖRÜNÜN EN BÜYÜK BULUŞMASI..

 

Boat Show Eurasia’da bu yıl, Türkiye’nin en büyük ve en önemli yerli üreticilerinin yanı sıra Almanya, Finlandiya, İtalya, ABD, Polonya, Fransa, İngiltere gibi ülkelerin dünyaca ünlü markaları ve en özel tasarım modelleri satışa çıkacak. Akuamotor, Deniz Yatçılık, Gena Yatçılık, Sunseeker Turkey, Tezmarin, Top Leisure, Trio, Turmarin, gibi sektörün lider firmaları, Absolute, Boston Whaler, Searay, Galeon, Dreamline, Dynamiq, Sunseeker, Nautitech, Bavaria, Grand Soleil, Beneteau, Monte Carlo, Lagoon, Antares, Pirelli, Jeanneau, San Lorenzo, Hanse, Bayliner, Sealine, Moody, Dufour, Fountain Pajot, Axopar, gibi dünyaca ünlü markaların ileri teknoloji son tasarımları deniz tutkunları için sergilenecek.

 

Fiyatları 60 bin TL ile 25 Milyon TL arasında değişen 200’ün üzerinde teknenin sergileneceği Boat Show Eurasia’da bu yıl 200 Milyon TL satış hedefleniyor. Her yıl %20 oranında büyüyen sektörün en büyük buluşması olarak nitelendirilen Boat Show Eurasia’da sektör tek çatı altında Viaport Marina’ da bir araya gelirken; lüksü yeniden tanımlayan pahalı tasarımlara ilginin her yıl büyümesi ve fuarda her yıl ekonomik teknelerin de oranı hızla artması sektörün büyümesine fayda sağlıyor.

 

tanitim.png

 

Boat Show Eurasia; üstün performanslı, şık dekorasyonlu dünyaca ünlü megayat, motoryat ve yelkenlileri bir araya getirirken, İthal ve yerli üretim megayat, yelkenli, motoryat markaları, tekne imalatı ekipmanları, hybrid teknolojinin teknelere uygulanması, her türlü tekne aksesuarları, şişme bot, iç ve dıştan takma motor markaları, yelken kulüpleri, su sporları malzeme ve ekipmanları, eğitim kurumları, charter firmaları, marinalar, konsepte uygun giysi marka ve üreticileri, sektörün ileri gelen kurum ve kuruluşlarının da yer aldığı büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

 

RAKAMLARLA BOAT SHOW EURASIA

 

Fuar Alanı

      VIAPORT Marina, Tuzla

Tarih

      04-09 Ekim 2017

Ziyaret Saatleri

      10:00 – 19:00

Beklenen Ziyaretçi

      50.000 +

Katılımcı Firma Adedi

      200 +

Sergilenecek Tekne Adedi

      200 +

Sergilenecek Marka Adedi

      400 +

Sergilenecek

Ürünler

 Motoryat, yelkenli, sürat teknesi, lansman ve sıfır tekneler, catamaran, deniz ekipmanları, charter firmaları, hybrid tekneler ve teknolojiler, deniz motosikleti,  motorlar, bot, sektör dergileri, tekstil ürünleri.

 

Daha detaylı bilgi için;

VİA Fuarcılık A.Ş.

Tel: +90 216 56018 42

Mail: [email protected]

Bu haber toplam 2401 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.