1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. MÜZİĞİN EN YÜKSEK RİTMİ TEOS MARİNA'DA
MÜZİĞİN EN YÜKSEK RİTMİ TEOS MARİNA'DA

MÜZİĞİN EN YÜKSEK RİTMİ TEOS MARİNA'DA

Kübalı sanatçı Ibis Maria ve Türk rock müziğinin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat, İzmir’in Seferihisar ilçesindeki yat limanı Teos Marina’nın sahnesinde...

A+A-

Teos Marina AVM Perşembe Konserleri kapsamında 24 Ağustos saat 21.30’da, Seferihisar Belediyesi ve Teos Marina’nın katkılarıyla Ibis Maria ile Latin Gecesi düzenleniyor. Sığacık’ta Latin rüzgarları estirecek gecede, Kübalı sanatçının şarkılarına dansçılar da performanslarını sergileyerek eşlik edecek. Teos Marina Festival Alanı bu Perşembe akşamı dans pistine dönüşecek.

 

ibismaria1.jpg

 

Bu yaz sezonu her Perşembe farklı müzik tarzlarının sahne aldığı ücretsiz halk konserleri serisi ile büyük beğeni toplayan Teos Marina, bu hafta iki konserle müzikseverlere ev sahipliği yapacak.

 

ibismaria2.jpg

 

Rockseverlere Yüksek Sadakat

Teos Kültür Sanat Derneği Etkinliği, Seferihisar Belediyesi ve Teos Marina’nın katkılarıyla gerçekleştirilen Yüksek Sadakat konseri 26 Ağustos saat 21.30’da yine Teos Marina AVM’deki Festival Alanı’nda yapılacak.

"Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer", "Kafile", "Haydi Gel İçelim", "Aşk Durdukça", "Ben Seni Arayamam" gibi hitleriyle tanınan, ülkenin en iyi rock gruplarından Yüksek Sadakat, en özel performanslarından biriyle rockseverlerle buluşuyor.

 

yuksek-sadakat.jpg

Vurucu şarkı sözleri ve besteleri ile geniş bir hayran kitlesi bulunan grup; müziğinde rock'ın farklı dönem ve alt türlerine ait unsurları, Türk coğrafyasına mal olmuş müzikal motiflerle birleştiriyor ve bunu yaparken rock'ın enerjisini kaybetmeden gönülleri fethediyor. Bu hafta hem Perşembe hem de Cumartesi Teos Marina’daki bu konserleri kaçıran üzülecek. 

Bu haber toplam 4217 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.