1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Deniz ulaşımına lodos engeli
Deniz ulaşımına lodos engeli

Deniz ulaşımına lodos engeli

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi’nde saatteki hızı 90 kilometreye kadar ulaşması beklenen lodos fırtınası nedeniyle adalara ulaşımı durdurdu.İDO'da, tüm iç hat deniz otobüsü seferlerinin yanı sıra bazı dış hat deniz otobüsü seferlerini ipta

A+A-

 Çanakkale'de Ege Denizi’nin kuzeyi ile Marmara Denizi’nde iki gün boyunca etkili olması beklenen lodos fırtınası nedeniyle Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. yetkilileri, Gökçeada-Kabatepe ve Bozcaada-Geyikli arasında bugün yapılacak tüm seferleri iptal etti.

Meteoroloji’nin uyarılarını dikkate alan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi’nde saatteki hızı 90 kilometreye kadar ulaşması beklenen lodos fırtınası nedeniyle adalara ulaşımı durdurdu.

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. yetkilileri, Gökçeada-Kabatepe arasındaki 07.00, 13.00 ve 17.00 ile Kabatepe-Gökçeada arasındaki 10.00, 15.00 ve 19.00, Bozcaada-Geyikli arasındaki 07.30, 12.00 ve 17.00 ve Geyikli-Bozcaada arasındaki 10.00, 14.00 ve 18.00 seferlerini iptal etti. Halen, Çanakkale Boğaz hattındaki Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir, Lapseki-Gelibolu ve Çardak-Gelibolu feribot seferleri normal olarak devam ediyor.

İDO'nun sefer iptalleri

İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), tüm iç hat deniz otobüsü seferlerinin yanı sıra bazı dış hat deniz otobüsü seferlerini iptal etti. İptal edilen seferler şöyle:

08: 30 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü
08: 40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü
09: 00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü
09: 30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1139 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.