1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Denizcilerden ‘mavi vatan’ için TURMEPA’ya destek
Denizcilerden ‘mavi vatan’ için TURMEPA’ya destek

Denizcilerden ‘mavi vatan’ için TURMEPA’ya destek

Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kaptanoğlu, 2016 yılının ikinci yarısında denizcilik sektörünün TURMEPA’ya olan desteğini artırmak amacıyla ziyaretler gerçekleştirdi.

A+A-

Kaptanoğlu; Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR), Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği, Türk Liman İşlemeleri Derneği (TÜRKLİM) ve Türkiye Denizcilik Federasyonu gibi sektörü bir araya getiren çatı kuruluşlarına yaptığı ziyaretler sayesinde 1000’i aşkın denizci kurum ile binlerce bireysel üyeye TURMEPA’ya destek çağrısında bulundu.

Kaptanoğlu ayrıca uluslararası klas kuruluşları Bureau Veritas, ABS ve Rina’nın yanı sıra Türk P&I Sigorta A.Ş gibi denizcilik sektörüne hizmet veren kurumları da ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerin ardından TURMEPA üyesi oldular

Denizcilik şirketlerinin faaliyetlerini sürdürmelerinde önemli rol oynayan ve aynı zamanda denizlerin korunmasına karşı duyarlı olan bu kurumlar, yapılan ziyaretlerin ardından TURMEPA üyesi olmuşturlar. Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kaptanoğlu, denizcilik sektörünün desteğini alarak derneğin faaliyetlerine güç katmak için denizci sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüreceğini belirtti.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1978 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.