1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. Denizcilik sektörü bileşenleri Bodrum'da buluştu
Denizcilik sektörü bileşenleri Bodrum'da buluştu

Denizcilik sektörü bileşenleri Bodrum'da buluştu

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, dün gece sektör bileşenleri ile yemekte bir araya geldi.

A+A-

Bodrum Marina Yacht Club’da gerçekleşen yemeğe; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Milas Kaymakamı Eren Arslan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Yönetimi ve Meclisi, Bodrum Spor Başkanı ve İMEAK DTO Bodrum Şube üyesi  Rıza Karakaya, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salim Özpak, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Uzmanı Daire Başkanı Emre Dinçer, Bodrum Liman Başkanı Burak Okçu, Güllük Liman Başkanı Can Sayın, Bodrum Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, Bodrum Sahil Güvenlik Güvenlik Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Erdoğan Başeymez ve Bodrum Şoförler Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Hasan Kablı ve Haber Türk TV’nin canlı yayın ekibi katıldı.

Yemek öncesi bir konuşma yapan Başkan Orhan Dinç, “Bodrum ve Türk Denizciliğine hizmet eden şahıs ve kurumları burada görmek bizi mutlu ediyor” diyerek şunları söyledi;

“Yaklaşık bir yıl gibi kısa bir sürede İMEAK DTO Başkanımız Tamer Kıran’la birlikte birçok sorunumuza çözüm ürettik. 14 Mart 2019 Perşembe günü saat 14:00-16:00 arasında Haber Türk TV’nin Bodrum’dan yapacağı canlı yayınla birlikte sektörün geleceğini daha başarılı kılmak için bir programda Türkiye ile bir araya geleceğiz. Katılımıza ve yarattığınız sinerjiye çok teşekkür ederim.”

bodrum_dto.jpg

bodrum_dto1.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 15564 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.