1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Denizcilik sektöründen yeni yıl mesajı
Denizcilik sektöründen yeni yıl mesajı

Denizcilik sektöründen yeni yıl mesajı

Denizcilik sektörünün önde gelen isimleri Vira Haber aracılığıyla yeni yılın hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

A+A-

 İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran ve İMEAK Gemi Sanayicileri Derneği (GESAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp’ın mesajları şu şekilde:

İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan: "Yeni yılın ülkemize, milletimize ve sektörümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Umarız 2016 yılı dünyada bütün devlet liderlerinin sadece kendi ülkeleri için değil, tüm insanlık için yapılması gerekenleri yapmaya başlayacakları bir yıl olur. Biz devletimizle birlikte bütün zorlukların üstesinden gelmeye hazırız. Pruvanız neta, rüzgarınız kolayına olsun. Allah selamet versin."

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran: "Yeni yılınızı sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimizle kutlar, saygılar sunarız."

İMEAK Gemi Sanayicileri Derneği (GESAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp: Yeni yılın sektörümüz ve ülkemiz için barış, huzur ve başarılarla dolu olmasını temenni eder, halkımız ve tüm insanlar için, nice yıllar, sağlık ve mutluluklarla geçmesini dilerim.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2118 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.