1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Denizdeki havalimanı beyaza büründü
Denizdeki havalimanı beyaza büründü

Denizdeki havalimanı beyaza büründü

-Avrupa ve Türkiye'nin tamamı deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı, kar yağışıyla birlikte beyaza büründü.

A+A-

Avrupa ve Türkiye'nin tamamı deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı kar yağışıyla birlikte beyaza büründü.

Açılışı 22 Mayıs 2015'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan Ordu-Giresun Havalimanı, kentte etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplandı.

Deniz üzerinde güzel bir görüntü oluşturan havalimanında uçak seferleri ise normale döndü. Öte yandan, havalimanının beyaz örtüyle kaplandığını gören bazı vatandaşlar ise Gülyalı ilçesine bağlı Taşlıçay Mahallesine çıkarak havalimanını kuşbakışı görüntülemeye çalıştı.

Vatandaşlardan Nuh Kırca, AA muhabirine, "Havalimanı yazın ayrı güzel kışın ayrı güzel. Açılışının ardından havalimanı ilk defa kar altına kaldı. Çok da güzel oldu" dedi. Yunus Emre Sevinç ise, Ordu-Giresun Havalimanı'nın karlar altında çok güzel bir görüntü oluşturduğunu ifade ederek, "Havalimanını bölgemizde kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1454 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.