1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!!!
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!!!

Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!!!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz seyir yapan denizcilerimiz beklenen kuvvetli fırtınaya karşı uyarıldı.

A+A-

Batı ve Orta Karadeniz'de rüzgarın 06 Ocak Cuma günü akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in batısı ile 07 Ocak Cumartesi günü Batı ve Orta Karadeniz'in genelinde batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın; 08 Ocak Pazar günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.

Marmara'da rüzgarın 06 Ocak Cuma günü güneybatıdan, akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın; 07 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.

Ege'de lodos rüzgarının Perşembe günü olan etkisi 06 Ocak Cuma günü öğle saatlerinden sonra yön değiştirerek Kuzey Ege'de kuzeydoğudan, Güney Ege'de kuzeybatıdan esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın; 08 Ocak Pazar günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Akdeniz; rüzgarın 06 Ocak Cuma günü öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in doğusunda güney ve güneydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, 07 Ocak Cumartesi günü Batı Akdeniz'in genelinde güney ve güneybatıdan 7 ila 9 (75-90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Doğu Akdeniz'de rüzgarın 07 Ocak Cumartesi günü güney ve güneybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi tahmin edilmekte. Fırtınanın; 08 Ocak Pazar günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2821 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.