1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dentur'dan Boğaz Turu
Dentur'dan Boğaz Turu

Dentur'dan Boğaz Turu

Den-tur Avrasya 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Boğaz turu düzenledi. Beşiktaş Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen tura halk yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Dentur Avrasya 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Boğaz turu düzenledi. Beşiktaş Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen tura halk yoğun ilgi gösterdi.

Beşiktaş iskelesinden başlayarak boğazın bütün kıyılarını gezen misafirler keyifli dakikalar yaşadı. Seyahat sırasında görüşlerini aldığımız misafirler, özellikle personelin kendilerine gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, bu tip organizasyonların daha sık yapılmasını istediklerini söylediler. Bu ve buna benzer organizasyonlarla birlikte denizle daha da iç içe olacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Misafirlerle birlikte boğaz turuna katılan Dentur Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Morgül, deniz kültürüne katkıda bulunmak için sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ve bundan sonrada destek veremeye devam edeceklerini aktardı. Morgül, “Bundan sonrada sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceğiz. Deniz kültürün yayılması için halkın denizle buluşturulması çok önemli. Buna nebze de olsa katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere. Bu bağlamda tüm denizcilerimizin ve tüm halkımızın 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyorum.”

Beşiktaş Belediyesi ile koordineli olarak gerçekleştirilen Boğaz turunda Beşiktaş Belediyesi tarafından kumanyalar hazırlanarak halka dağıtıldı.

 

Virahaber

Bu haber toplam 1184 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.