1. HABERLER

  2. LOJİSTİK

  3. DFDS, Nürnberg-Trieste Demiryolu Bağlantı Hattını Yeni Haftalık Gidiş-Dönüş Seferlerle Güçlendiriyor
DFDS, Nürnberg-Trieste Demiryolu Bağlantı Hattını Yeni Haftalık Gidiş-Dönüş Seferlerle Güçlendiriyor

DFDS, Nürnberg-Trieste Demiryolu Bağlantı Hattını Yeni Haftalık Gidiş-Dönüş Seferlerle Güçlendiriyor

DFDS, geçtiğimiz sonbaharda hizmete giren Nürnberg- Trieste doğrudan demiryolu bağlantısını 11 Nisan 2021'den itibaren Çobantur Boltas iş birliğiyle eklediği yeni haftalık gidiş- dönüş seferlerle güçlendiriyor.

A+A-

DFDS Akdeniz İş Birimi, intermodal alt yapısını genişletmeye devam ederken, geçtiğimiz sonbahar döneminde Çobantur Boltas iş birliği ile hizmete giren Nürnberg- Trieste demiryolu bağlantısını haftalık programına eklediği 2. gidiş – dönüş seferiyle güçlendiriyor.

Sürdürülebilir tedarik zinciri hizmetlerine güç katan DFDS, tren bağlantılarına eklenen seferlere 11 Nisan 2021 tarihinde start verdi. DFDS ‘in, primeRail Gmbh ile ortak girişimi olan intermodal yetkinlik merkezinin ilk çözümü olan yeni hat, seferlerini de artıyor. Yeni seferler sayesinde Türkiye’den yüklenen treyler ve römorklar, lojistik hizmetinin daha da önem kazandığı pandemi döneminde Avrupa’daki alıcılarına çevreye dost ve en hızlı şekilde ulaşıyor.

Program*        

Trieste/Nürnberg        Perşembe ve Pazar.   

Nürnberg/Trieste        Salı ve Cuma

*Sefer saatleri için lütfen DFDS İstanbul ofisiyle görüşebilirsiniz.

DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann Nürnberg-Trieste bağlantısına eklenen yeni seferlerle ilgili olarak şunları söyledi: “DFDS Akdeniz İş Birimi, hali hazırda güçlü olan intermodal alt yapısını güç katmayı sürdürmektedir. "Yeni hattımız primeRail Gmbh ile ortak girişimimiz olan intermodal yetkinlik merkezimizin ilk çözümüdür. Sağladığımız hizmetleri yeni seferlerle güçlendirdiğimiz için mutluyuz."

Vira Haber

Bu haber toplam 8390 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.