1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Dragonlar Samsun'a kürek çekerek gelecek
Dragonlar Samsun'a kürek çekerek gelecek

Dragonlar Samsun'a kürek çekerek gelecek

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Dragon Bot Takımı, 19 Mayıs 1919'un 100. Yılı kapsamında İstanbul'dan Samsun'a kadar kürek çekecek

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Dragon Bot Takımı, Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için 19 Mayıs 1919’un 100. Yıl dönümünde İstanbul’dan 1 Mayıs’ta çıkarak 19 Mayıs 2019’a kadar Samsun’a kürek çekerek gelecek.

Kırmızı-beyazlılar Antrenör Zafer Benli nezaretinde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Dragon Bot takımı, Batıpark Su Sporları alanından, Kurupelit Yat Limanı’na kadar gidip geri dönerek 26 kilometre kürek çekti.

 Önümüzdeki hafta 19 Mayıs İlçesi’ne kürek çekerek gideceklerini söyleyen antrenör Benli, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için 1 Mayıs’ta İstanbul’dan çıkıp 19 gün boyunca kürek çekip 19 Mayıs 2019’da Kurtuluş İskelesinde Samsun Valimize Türk Bayrağını teslim edeceğiz. Antrenmanlarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki hafta ise 19 Mayıs İlçesi’ne gidip geri dönerek 70 kilometre civarında kürek çekeceğiz” dedi.

Vira Haber

Bu haber toplam 6914 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.