1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. DTO Başkanı Metin Kalkavan Marmaris’te
DTO Başkanı Metin Kalkavan Marmaris’te

DTO Başkanı Metin Kalkavan Marmaris’te

IMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ile birlikte Türkiye Denizcilik Sektör Meclis Başkanı Erol Yücel Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete, Marmaris’te denizcilerle bir araya geldi.

A+A-

IMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Deniz Ticaret Odası denizci üyeleriyle Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Siteler Mahallesi’nde bulunan bir otelde bir araya geldi. Burada üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda üyelerin sorunları dinlenildi.

Daha sonra IMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri Bozburun Mahallesi’ne bulunan denizci esnafıyla bir araya gedii. Buradaki toplantı da üyeler yoğun bir katılım gösterdi. Üyelerin sorunları dinleyen yetkililer daha sonra Deniz Ticaret Odası Bozburun Çok Programlı Lisesi’ni gezdiler.

Toplantılara Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Türkiye Denizcilik Sektör Meclis Başkanı Erol Yücel Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete,Tüek Deniz Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve DTO Yönetim Kurulu Üyesi Sualp Ürkmez,DTO Meclis Üyesi Erbil Özkaya ,İMEAK Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi ve denizciler katıldı.

dtok.jpg

dtoo.jpg

dtoo1.jpg

dtoo2.jpg

dtoo3.jpg

dtoo4.jpg

 

Vira Habelise.jpgr

Bu haber toplam 22404 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.