1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. DTO’dan ‘’İndirim Kampanyası”na destek
DTO’dan ‘’İndirim Kampanyası”na destek

DTO’dan ‘’İndirim Kampanyası”na destek

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesinde gerçekleştirilen “İndirim Kampanyası”na destek vereceklerini açıkladı.

A+A-

Türk denizcilik sektörünün her zaman olduğu gibi bugün de devletinin yanında olduğunu belirterek, “Biz inanıyoruz ki, elbette bugünler geride kalacaktır, elbette kazanan Türkiye olacaktır” diyen İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, açıklamasını şöyle sürdürdü;

 “Hükümetimiz tarafından hazırlanan enflasyonla mücadele programını Türk denizcilik sektörü olarak destekliyoruz. Ekonominin belkemiği fiyat istikrarıdır. Geçtiğimiz dönemde dövizdeki hareketlilik fiyat istikrarını bozucu etki yaptı ve enflasyonda çift haneli rakamları görmeye başladık. Fiyat istikrarının sağlanması için hükümetimiz ve özel sektörümüzün birlikte çalışması çok önemlidir. Ancak bu şekilde enflasyonu tek haneli rakamlara düşürebiliriz.

Enflasyonla mücadele programı ile birlikte bir yandan fiyat istikrarının sağlanması için çalışırken diğer yandan mali disiplin ve yapısal reformlara odaklanmalıyız. Mali disiplin ve fiyat istikrarının sağlanması ile reel sektörün hem önü açılacak hem de dünya ölçeğinde rekabetçi yapıya tekrar kavuşacaktır.

Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan Enflasyonla Mücadele Programını ve Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın bu konudaki kararlı tutumu ile başlatılmış bulunan “İndirim Kampanyası”nı önemli buluyor ve destekliyoruz. Türk denizcilik sektörü olarak milli dayanışma konusunda her zaman devletimizin yanında olduğumuz gibi bu hususta da devletimizin yanındayız. Biz inanıyoruz ki, elbette bu günler geride kalacaktır, elbette kazanan Türkiye olacaktır.”

Vira Haber

Bu haber toplam 13072 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.