1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Dünya turuna çıkan gemi Kuşadası’na demir attı
Dünya turuna çıkan gemi Kuşadası’na demir attı

Dünya turuna çıkan gemi Kuşadası’na demir attı

Black Watch isimli kurvaziyer gemisi yaklaşık 30 günlük dünya turu kapsamında planlı olarak Türkiye'de Kuşadası limanını ziyaret etti. Gemide tamamı İngiliz olan 468 yolcu ve 372 personeli bulunuyor.

A+A-

Avusturalya'dan dünya turu için hareket eden Bahama bayraklı 'Black Watch' isimli kurvaziyer gemisi, Kuşadası Ege Port Limanı'na yanaştı. 468 İngiliz yolcusu ile limana yanaşan gemiden inen yolcular, tur programı kapsamında Efes, Meryemana, Didim, Milet gibi ören yerlerini gezdi, ciple safari turlarına çıktı.

Geminin dünya turu kapsamında 2018 yılında ilçeye planlı olarak tek sefer gerçekleştirdiğini belirten Kuşadası Ege Port Liman İşletmesi Genel Müdürü Azizi Güngör, "Bahama Bayraklı Black Watch isimli kurvaziyer gemisi yaklaşık 30 günlük dünya turu kapsamında planlı olarak Türkiye'de Kuşadası limanını ziyaret etti. Tamamı İngiliz olan 468 yolcusu ve 372 personeliyle sabah limanımıza yanaşan, saat 17.00'ye kadar limanımızda olacak gemi, buradan Yunanistan'ın  Pire limanına gitmek için hareket edecek" dedi.

Vira Haber

Bu haber toplam 7481 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.