1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ereğli Deniz İşletmeciliği'ne atama
Ereğli Deniz İşletmeciliği'ne atama

Ereğli Deniz İşletmeciliği'ne atama

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Ereğli Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu Müdürü olarak Doç. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük'ün atandığı bildirildi.

A+A-

Ereğli Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu'na Atama

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Ereğli Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu Müdürü olarak Doç. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük'ün atandığı bildirildi.

Doç. Dr. Gürleyük, Anadolu Ajansı Zonguldak Büro Müdürü Orhan Akyüz'ü ziyaretinde yaptığı açıklamada, üniversitenin nadide bir parçası olan yüksekokulun daha iyi başarılara ulaşması için çaba harcayacağını söyledi.

Üniversiteye bağlı olarak Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulunun 2007'da faaliyete geçirildiğini anlatan Gürleyük, şöyle konuştu:

'Ereğli, Tersaneler Bölgesi ve Karadeniz Bölge Komutanlığı ile çok önemli bir ilçe. Yüksekokulumuzun kurumlarla işbirliği içinde öğrencilerimizin en iyi şekilde öğrenim vermesini sağlayacağız. Dünya çapında hızla gelişen denizcilik sektörüne meslek elemanı yetiştiren ulusal ve uluslararası eğitim-öğretim kurumlarına eşdeğer, uluslar arası denizcilik kuralları ve standartlarını yakından takip eden ve uygulayan rekabetçi bir öğrenim kurumu olma vizyonumuzu gerçekleştirmek temel amacımızdır. Misyonumuz da denizcilik sektörünün kara ve gemi üzerindeki işlerini evrensel boyutta yerine getirebilen, sorun çözme kabiliyetine sahip, sorumluluk almaya istekli, üretken, girişimci, rekabetçi, sosyal yönü gelişmiş yurtsever meslek elemanları yetiştirmektir.'

Akyüz de Doç. Dr. Gürleyük'ün elektrik-elektronik mühendisliği öğretim üyesi olduğu sürece başarılı çalışmalara imza attığını, yüksekokula da önemli ivme kazandıracağına inandığını kaydetti.

Haberler

Bu haber toplam 916 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.