1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ferrari'den Shell'e Ödül
Ferrari'den Shell'e Ödül

Ferrari'den Shell'e Ödül

Ferrari, Shell’in çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti Teknik Ortaklık Ödülü'yle gösterdi.

A+A-

Shell, uzun süreli ortağı Ferrari tarafından prestijli 2010 Ferrari Başkanı’nın Ödülü’ne layık görüldü. Büyük ilgi gören bu ödül, Formula 1 yarışları ve trafik araçları alanında çözüm ortağının kusursuzluğu, elde ettiği sonuçlar, ürünün teknik kalitesi ve hepsinden önemlisi rekabet gücü kapsamında Ferrari’nin en iyi teknoloji ortağına veriliyor. Shell bu ödülü 2007’den bu yana ikinci kez almış oldu.

Shell’e ödülünü Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, Maranello’daki genel merkezinde düzenlenen Ferrari Podio etkinliğinde verdi. Shell’in teknolojiye verdiği önemi göstermek üzere düzenlenen ödül törenine Shell Küresel Çözümler Motor Yağı Teknolojisi Başkan Yardımcısı Andrew Foulds ve Shell Brands International Yönetim Kurulu Başkanı Bruno Motta katıldı.

Ferrari’nin Başkanı Luca di Montezemolo ile daha önce düzenlenen özel En İyi Ortaklar etkinliğine katılan Shell Perakende Satışlar Başkan Yardımcısı John Bullock, Shell’in aldığı ödül hakkında şunları söyledi: “Başkanlık Ödülü’nü kazanmamız 60 yıla yayılan başarılı teknoloji ortaklığımızın önemli bir göstergesidir. Shell, inovasyona odaklı bu işbirliğiyle geliştirdiği teknolojiyi Shell V-Power yakıtı ve Shell Helix motor yağı gibi ürünlere aktararak yollara taşıyor. ” Ferrari Başkanı’nın ödülü Ferrari tarafından Padio etkinliğinde verilen dört ödülden biri. Kazananlar ise 250’den fazla ortak ve tedarikçi arasından, tüm Ferrari departmanlarına danışılan kapsamlı bir sürecin ardından seçiliyor.

Shell – Ferrari işbirliği:
Shell, Enzo Ferrari ile ilk olarak 1930’da işbirliğine gitti ve Ferrari’yi 1951’de Silverstone’da kazandığı ilk Formula 1 yarışında destekledi. Bugün 50’den fazla Shell mühendisi Scuderia Ferrari ile yürütülen Ar-ge programına katkıda bulunuyor, performansı ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için birlikte çalışıyor. Shell pist kenarı laboratuarı tüm Formula 1 yarışlarına katılıyor ve yaklaşık 40 Shell motor yağı ve yakıtını analiz ederek motor koşullarını Ferrari’ye bildiriyor. Ferrari, Shell ile teknik ortaklığa başladığından bu yana 10 adet Formula 1 Takımlar ve 12 adet Sürücüler şampiyonluğu kazandı.

Fotoğraftakiler soldan sağa:
Luca di Montezemolo – Ferrari Başkanı, Giancarlo Fisichella –Scuderia Ferrari resmi sürücüsü, Andrew Foulds - Shell Küresel Çözümler Motor Yağı Teknolojisi Başkan Yardımcısı, Amedeo Felisa – Ferrari CEO, Felipe Massa – Scuderia Ferrari resmi sürücüsü, Stefano Domenicali – Scuderia Ferrari Takım Yöneticisi, Sylvain Dubois – Ferrari Satınalma Direktörü

Virahaber




Bu haber toplam 1247 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.