1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘Fethiye'de tekne battı’ ihbarı alarma geçirdi
‘Fethiye'de tekne battı’ ihbarı alarma geçirdi

‘Fethiye'de tekne battı’ ihbarı alarma geçirdi

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında bir teknenin battığı ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları sevk edildi.

A+A-

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında bir teknenin battığı ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı unsurları gönderildi.

Gemiciler Koyu Kayaköy açıklarında bir teknenin battığı ihbarı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı harekete geçti.

Sahil Güvenlik Komutanlığının deniz ve hava araçları ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait 2 hücumbot ve bir helikopter, ihbarın ardından bölgeye sevk edildi.

Kıyıya da ambulanslar yönlendirildi. Bölgede arama çalışmaları sürüyor.

"Elimize ulaşmış şu an için herhangi bir bulgu yok"

Muğla Valisi Esengül Civelek, "Fethiye açıklarında bir teknenin battığı ihbarı üzerine Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve jandarma ekiplerini bölgeye sevk ettik. Ekiplerin şu an bölgede çalışması sürüyor. Elimize ulaşmış şu an için herhangi bir bulgu yok." dedi.

 

KAYMAKAM DA KURTARMA BOTUNDA

Bu arada Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, can kaybı ve yaralı bulunmadığını ve kendisinin de botla birlikte kurtarma çalışmalarında olduğunu kaydetti.

Şahiner şunları söyledi: "70-75 civarında dalgıcın dalış yaptığı bir tekne batıyor. Biz de şu an kurtarma botundayız. Deniz oldukça dalgalı. İlk belirlemelere göre batma nedeni hava şartları. Herhangi bir kayıp ya da yaralı yok. Tekne batınca en yakın karaya çıkmışlar ancak hava şartları nedeniyle büyük bot yanaşamadığı için daha küçük botlarla gruplar halinde alınıyorlar” dedi.

Vira Haber

Bu haber toplam 4003 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler