1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Galatasaray - Lazio maçı saat kaçta? Galatasaray Lazio maçı canlı izle
Galatasaray - Lazio maçı saat kaçta? Galatasaray Lazio maçı canlı izle

Galatasaray - Lazio maçı saat kaçta? Galatasaray Lazio maçı canlı izle

Galatasaray - Lazio maçının hangi kanalda saat kaçta yayınalanacağı belli oldu. Galatasaray Lazio maçını şifresiz izle ve Galatasaray Lazio maçı online izle ayrıca Galatasaray Lazio maçını tivibu şifresiz Tivibu ve justin tv de online maç izle. Galatasar

A+A-

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında İtalyan ekibi Lazio'yu ağırlayacak.

Galatasaray gol attı! Galatasaray:1 Lazio: 0

Galatasaray Lazio maç sonucu ve Galatasaray Lazio maçı özeti! Galatasaray Lazio maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi son 32 maçları kapsamında Lazio ile karşılaşacak olan temsilcimiz Galatasaray, bu maç için hazırlıklara başladı. Peki Galatasaray Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda izlenebilecek? Maç bilet fiyatları ve fazlası için detaylar... Canlı Galatasaray Lazio maçı izle...



İşte Galatasaray - Lazio maçı detayları


18 Şubat 2016 Perşembe günü TSİ 22:05 'te Türk Telekom Arena'da oynanacak maç, Tivibuspor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray - Lazio maçı saat kaçta hangi kanalda,  canlı izlenebilecek? Umut mu, Podolski mi?

Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Michael Oliver yönetirken, yardımcılıklarını Stuart Burt ve Gary Beswick üstlenecek.

İşte Galatasaray Lazio maçı bilet fiyatları;
Hafta sonu Mersin ile karşılaşan ve dramatik bir şekilde kaybederek taraftarlarını üzen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde başarı elde edip kendisini affettirmek istiyor.  Perşembe günü oynanacak olan Galatasaray Lazio maçı bilet fiyatları;

Galatasaray Lazio maçı, Kategori Bilet Fiyatı
1. Kategori 600,00 TL
Yüzevler Yemekli 600,00 TL
3. Kategori 500,00 TL
4. Kategori 400,00 TL
5. Kategori 200,00 TL
6. Kategori 125,00 TL
7. Kategori 100,00 TL

 

GALATASARAY LAZİO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA OYNANACAK?

Galatasaray Lazio maçı canlı izle


UEFA Avrupa Ligi 2.Tur karşılaşması kapsamında oynanacak Galatasaray Lazio maçı 18 Şubat Perşembe günü, saat 22:05'de Tivibu Spor kanalından canlı izlenebilecek. 

Galatasaray Lazio maçı online izle
*Avrupa kupalarında daha önce iki kez karşı karşıya gelen Galatasaray ve Lazio, her iki karşılaşmada da birer galibiyet paylaşıyor.

Galatasaray Lazio maçı Canlı izle
*Temsilcimiz Galatasaray, Avrupa kupalarında İtalyan takımlarına karşı 22 müsabakada karşı karşıya gelirken, bu maçların yedisinde mağlubiyet, yedisinde galibiyet almış, 8 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

Galatasaray Lazio maçı ücretsiz izle

*Türk takımları ile İtalyan takımları Avrupa kupalarında 78 kez karşı karşıya geldiler. İtalyan takımları bu maçlarda 44 galibiyet aldı.
*Lazio, Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı son beş maçta bir galibiyet alabildi

Galatasaray Lazio maçı iddia tahminleri
*Galatasaray, Avrupa kupalarında evinde oynadığı son yedi maçta kalesini gole kapatamadı.

GALATASARAY LAZİO MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLACAK KANALLAR LİSTESİ! Şifresiz Galatasaray Lazio maçı izle

Lazio Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Lazio Galatasaray Maçını Uydudan Şifresiz Veren Uydu Kanalları? İşte Lazio Galatasaray Maçını Şifresiz veren yabancı kanallar listesi...

İşte Galatasaray Lazio maçını ücretsiz izleyebileceğiniz linkler;
Galatasaray, Lazio maçı hazırlıklarını devam ettiriyor
Yarın akşam Lazio’yu evinde ağırlayacak olan Galatasaray karşılaşma için hazırlıklarını devam ettirdi. Florya Metin Oktay Tesislerinde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde antrenmana başlayan Sarı Kırmızılılar, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayarak sonrasında gruplara ayrıldı. 5’e 2 pas çalışması yapan Galatasaray oyuncuları, daha sonra iki grup halinde şut çalışmasıyla idmana devam etti.

Galatasaray Lazio maçı canlı izle

Antrenmanın ana bölümünde 60 metre içinde taktik çalışmaları yapan Galatasaray ekibi, duran top denemelerinin de yer aldığı çift kale maçla antrenmanı devam ettirdi. Toplamda 75 dakika süren idman soğuma hareketleriyle tamamlandı. Antrenmana tedavisi devam eden Sinan Gümüş katılmazken, onun dışında Galatasaray ekibi tam kadro çalışma yaptı.

Karşılaşmanın hazırlıklarını bu akşam 17:00’da gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

LAZİO CİDDİYE ALINMASI GEREKEN BİR RAKİP

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio’nun teknik direktörü Stefano Pioli, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray maçları öncesinde, İtalyan ekibinin Formello'daki tesislerinde değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray’ın mücadeleci bir ekip olduğunu kaydeden Pioli, "Karşımızdaki öyle bir rakip ki sadece bundan birkaç ay önce Şampiyonlar Ligi’nde oynuyordu. Bu tarz yüksek seviyedeki maçları oynamaya alışkın bir takım, dolayısıyla kesinlikle ciddiye alınması gereken bir rakip" diye konuştu.



Galatasaray Lazio maç sonucu

Galatasaray’da kendileri için tehlikeli olabilecek oyuncuların kimler olduğu sorusuna İtalyan teknik adam, "İstekli, hırslı, iyi yapıda çalışan bir takım. Sneijder, Podolski gibi tanınmış isimlerin yanı sıra iyi Türk oyuncularından oluşan üst düzey bir takım" şeklinde cevap verdi.

Galatasaray Lazio maçı canlı izle

Galatasaray Lazi maçını online izleyin

Astro Supersports 3 Fox Soccer 2Go Fox Sports 4 (nederland) Klik Sport Play Sports Teleclub Sport PPV

Galatasaray-Lazio maçını veren İtalya kanallar Sky Sport 1 HD (İtaly) frekansı : Uydu adı : Hotbird 13B Frekansı :11996 V Sembol : 29900 Haberneo.com Fec : 3/4

Lazio, Galatasaray  maçı canlı izle 

Maçı Hotbird üzerinden veren kanallar: Bu zorlu mücadeleyi İdman TV üzerinden şifresiz ve canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray-Lazio maçını veren Arap kanalları Perşembe akşamı oynanacak olan bu maçı veren BeIN Mena kanalları açıklandıktan sonra buradan paylaşılacaktır.Şimdilik açıklanan Arap kanalı gözükmüyor.Ancak maçı Azerbaycan kanallarından İdman Tv ile rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Galatasaray Lazio maçı yorumları

Temsilcimiz Galatasaray zorlu eşleşmede İtalyan formsuz temsilci Lazio ile Türk Telekom Arena’da karşı karşıya geliyor. Oranlardan anlayacağınız gibi bu maçta birini favori göstermek biraz ağır olabilir fakat ben ev sahibi Galatasaray’ın en azından taraftar üstünlüğü ile bir üstünlük sağlayabileceğini düşünüyorum. Bu maçta ben Lazio’nun gol bulup evine avantajlı gideceği düşüncesindeyim. Bu maç için tercihlerim Galatasaray galibiyeti ve iki takımda gol atar. Maç yorumları karşılıklı gol öneriyor.

Galatasaray Lazio maçını kim kazanır?

Ev sahibi Galatasaray geçen sezon tüm yerel kupaları alıp taraftarını mutlu etmişti. Bu sezon da aynı performansı sergileyen Sarı-Kırmızlılarda işler karışık. Yaklaşık 2 ay önce Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray yerine Mustafa Denizli’yi getirmişti. Mustafa Hoca’da takımı toparlayamamış ve hala istenilen performans alınamıyor. En sonda Burak Yılmaz’ın Çin’e gidişi ve Sinan’ın sakatlığı forvetteki alternatifleri azaltıyor.

Galatasaray Lazio maçı Tivibu Spor izle, Galatasaray Lazio maçını Şifresiz veren kanallar? (GS LAZIO maçı izle) TİVİBU SPOR SERVİSİ, Tivibu maç izle, Tivibu Lazio Galatasaray maçı canlı izle, Tivibu Galatasaray Lazio maçı frekansı



Yeni Tivibu Spor Canlı İzle – Galatasaray Lazio maçını online olarak izleyebilirsiniz. Tivibu spor izle bedava Galatasaray Lazio maçı izle! Galatasaray Lazio maçı Tivibu Spor izle / Galatasaray Lazio maçı hangi kanalda şifresiz izlenir? Galatasaray Lazio maçını veren kanallar ve Galatasaray Lazio maçını veren yabancı kanallar ve Galatasaray maçı hangi yabanci kanalda ayrıca galatasaray lazio maçı online izleme, galatasaray lazio maçı şifresiz izle, Tivibu spor nasıl izlenir TİVİBU TV Türksat 4A Frekans ayarı nasıl yapılır? Tivibu lazio galatasaray maçı canlı izle ve galatasaray lazio maçı tivibu spor canlı izlemek için TIKLAYINIZ hakkında tüm sorularınızın cevabı burada!

Arda Turan'dan Galatasaray'a Lazio mesajı! İşte Arda Turan'ın Galatasaray Lazio maçı açıklaması;

Instagram hesabından, geçen sezon Türk Telekom Arena'daki Beşiktaş maçında Ergin Ataman ve Saffet Ulusoy ile birlikte çekilmiş Galatasaray formalı fotoğrafını paylaşan Arda Turan, altına da "sevinmek için sevmedik" ve "hepdestek" mesajlarını yazdı.

Arda Turan ayrıca Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman için "büyük koç", Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy için de "kardeş" ifadelerini kullandı.

İşte Arda Turan'ın Galatasaray Lazio maçı hakkında instagram hesabında paylaştığı o fotoğraf;



İşte Mustafa Denizli'nin düzenlemiş olduğu basın toplantısı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lazio karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. İşte Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli'nin Lazio açıklaması;


Galatasaray Lazio ilk 11 listesi, Galatasaray Lazio maçında oynayacak kadro, Lazio Galatasaray oyuncu kadrosu ve daha fazlası bu haberde. 

Mustafa Denizli Galatasaray Lazio maçı ilk 11'i açıkladı! İşte Galatasaray'ın Lazio maçında oynayacak ilk 11'deki oyuncu kadrosu;

Mustafa Denizli: Galatasaray Lazio maçı zor olacak!

“Selçuk İnan'ı 200. maçı nedeniyle bir kez daha kutluyorum. yarınki maçın önemini herkes biliyorum. Zorlu bir takımla oynayacağız. Bu saatten sonra kolay bir takımla kimse oynamaz.

Bu tür maçlar kodları olan, anahtarları olan maçlardır. Her iki maçı da çok iyi değerlendirmek gerekir. Oturduğum koltuk itibariyle elimizde olan kadronun nasıl kullanılması gerektiğini çalışıyorum. Benim yarın yapmak istediğim bu kadroyu en iyi şekilde değerlendirmektir.

Bu maçlarda mesaj verilmeyecek tek taraftar grubu Galatasaray taraftarıdır. Onların yaşadıkları çok net, açıkça ortadadır. Ben şartları en iyi şekilde, takım ve camia için değerlendirmek zorundayım. Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini biliyoruz. Tabii ki futbolda zor anlar da olur ama biz ne yapmamız gerektiğini biliyoruz.

Galatasaray'ın amacı var olduğu her kulvarda sonuna kadar gitmektir. Bazen zorluklar da çıkabilir karşınıza ama bu zorlukları ben de çok yaşadım. Gayet tabii ki ligde iyi konumda olmadığımızı biliyorum. Yine de takımıma olan güvenim asla bu konumdan ötürü azalmadı. Biz hedeflerimize her şartta odaklanıyoruz.


Elimizde bir avantaj olması için kazanmamız hatta mümkünse gol yemden kazanmamız gerek... Ancak bunun için de ciddi bir sabır gerekiyor.

Benim de her teknik adam gibi başarılı ve başarısız günlerim olmuştur. İşimi yaparken az hata yapmaya gayret ederim. Hata yapmamak mümkün değildir. Koşullar bazen sizin müdahalelerinizi işlevsiz kılabilir ama burası Galatasaray'dır. Biz her şeyi, neler olacağını yaşayarak göreceğiz.

Ben bu camiaya geleli 33 yıl oldu. Geriye dönüp baktığımızda neler yaşadığımızı herkes biliyor. Bu yaşadıklarımızı 'dibe batmak' olarak görürsek, diğer yaşadıklarımızın tarifi yok demektir. Biz düşüncelerimizi gerçekleştirecek potansiyele sahibiz. Her türlü zorluğu hep yaşadık, yaşamaya da devam ederiz. Önemli olan bunları aşabilmek. Daha önce aştık, yine aşacağız.”

Galatasaray-Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Aslan, Avrupa sahnesine dönüyor... Lazio'yu bugün 22.05'te TT Arena'da konuk edecek olan Sarı-Kırmızılılar'da artık her şey unutuldu; başkandan teknik heyete, taraftardan futbolcuya kadar herkes dev maç için, 'Tek Bilek Tek Yürek' sloganıyla kenetlendi.

Rövanş şifresiz! Sarı-kırmızılı temsilcimizin İtalyan ekibi Lazio ile 25 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı rövanş mücadelesi ise TRT 1'den canlı yayınlanacak. Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak kritik karşılaşmanın başlama saati ise 20.00...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon hayal kırıklığı yarattı. C Grubu'nda Atletico Madrid, Benfica ve Astana ile eşleşen temsilcimiz, "Devler Ligi"nde üst tura çıkamadı. Temsilcimiz, oynadığı maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Galatasaray Lazio maçı canlı izle! Galatasaray Lazio maçı online izle! Galatasaray Lazio şifresiz izle! gs lazi maçı izle, gs lazio canlı izle!

 

Galatasaray Lazio maçı hangi kanalda saat kaçta?


5 puan ile grupta Astana'nın önünde 3. sıraya tutunan Galatasaray, Avrupa'da yoluna "Kupa 2"de devam etme hakkı kazandı. UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nu Saint-Etienne, Dnipro ve Rosenborg'un önünde birinci sırada tamamlayan Lazio, ise namağlup olarak son 32 turuna kaldı.

Tivibu Galatasaray Lazio maçı şifresiz izle

İtalyan ekibi, G Grubu'nda 4 galibiyet, 2 beraberlik alıp 14 puan topladı. Olcan sınırda Cezalı oyuncusu bulunmayan Cim Bom’da, Olcan Adın kart sınırında yer alıyor. Tecrübeli futbolcu bugün kart görürse, haftaya rövanşta yer alamayacak.

Tivibu Galatasaray Lazio maçı canlı izle! Tivibu Galatasaray Lazio maçı frekansı


İtalyan’ı affetmiyor Galatasaray, İtalyan rakipleri karşısında iç sahadaki ilk ve tek yenilgisini 53 yıl önce 23 Ocak 1963’te İnönü’de konuk ettiği Milan karşısında yaşadı. Cim Bom, sonrasında oynanan 10 karşılaşmanın 7’sini kazandı, 3 beraberlik aldı.

Galatasaray ve Lazio'nun ilk 11'i:

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Denayer, Chedjou, Hakan Balta, Ryan Donk, Selçuk, Olcan, Sneijder, Yasin Öztekin, Podolski

LAZIO: Marchetti, Konko, Mauricio, Hoedt, Radu, Biglia, Milinkov, Parolo, Candreva, Mauri, Matri

Galatasaray Lazio maçı TRT1'de

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bugün İtalyan ekibi Lazio'yu ağırlayacak. Türk Telekom Arena'da bugün saat 22.05'de başlayacak mücadeleyi, İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetecek. Karşılaşma tivibu'da ekrana gelecek.

Galatasaray Lazio maçı TRT1 izle

Ligde üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle kötü bir dönem geçiren Galatasaray, Lazio karşısında galip gelerek hem moral bulmaya hem de rövanş öncesi avantaj yakalamaya çalışacak.



TRT Galatasaray Lazio maçı izle


Avrupa'daki son 7 iç saha maçında yalnızca 1 galibiyet alabilen sarı-kırmızılı ekip, grup etabını namağlup lider tamamlayan rakibine bu sezon ilk yenilgisini yaşatabilmek için sahadaki yerini alacak.

Tivibu Galatasaray Lazio maçı izle

Sarı-kırmızılı ekipte Lazio maçı öncesi sakatlığı bulunan Sinan Gümüş dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ceza sınırındaki Olcan Adın ise bugün sarı kart görmesi durumunda rövanşta forma giyemeyecek. Galatasaray, tarihinde üçüncü kez Şampiyonlar Ligi'nden gelerek UEFA Avrupa Ligi'ne dahil oldu.



Galatasaray-Lazio Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta! Galatasaray Lazio maçı izle ve Galatasaray Lazio maçını şifresiz izle

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında 18 Şubat Perşembe akşamı sahasında Lazio ile karşılaşacak.Türk Telekom Arena'da 22.05'te başlayacak Galatasaray Lazio mücadelesi Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak. İşte Galatasaray Lazio maçını ücretsiz izleyin...

Tivibu Spor Galatasaray Lazio maçı canlı izle

Galatasaray Lazio Maçını İngiliz Hakem Michael Oliver yönetecek!

Galatasaray-Lazio mücadelesini İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek. Oliver'in yardımcılıklarını Stuart Burt ve Gary Beswick yapacak.

John Brooks'un dördüncü hakem olacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemlik görevlerini ise Craig Pawson ve Robert Madley üstlenecek.

Galatasaray Lazio maçı 25 Şubat'ta Roma Olimpiyat Stadı'nda!

Lazio-Galatasaray rövanş karşılaşması ise 25 Şubat Perşembe akşamı 20'de Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Bu mücadeyi futbolseverler TRT 1'den canlı izleyebilecek. Galatasaray, İtalyan takımlarıyla Avrupa Kupaları'nda daha önce 22 kez karşılaştı. Bu maçların 7'sinden galibiyetle ayrılan sarı kırmızılılar, 7'sinden de mağlup ayrıldı.

Galatasaray Lazio maçını uydudan şifresiz İDMAN TV canlı izle.. GS Lazio maçı İDMAN TV canlı mobil izle.. gs lazio maçı şifresiz veren kanallar hangisi? Galatasaray Lazio maçı justin tv izle! Galatasaray Lazio maçı izle ayrıca Galatasaray Lazio maçı canlı anlatım! Galatasaray Lazio maçı iddia, Galatasaray Lazio maçı son dakika

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray evinde Lazio ile karşılaşacak bu maçı şifresiz olarak İDMAN TV'de canlı izleyin.. Galatasaray Lazio maçı online izle ve GS Lazio maçı canlı ve şifresiz izle, GS Lazio maçı canlı mobil izle, GS Lazio maçı İDMAN TV Canlı izle, GS Lazio maçı uydudan canlı ve şifresiz veren kanallar hangisi? İşte Galatasaray ve Lazio arasında oynanacak maç ile alakalı bu ve benzeri aramalarınıza cevap niteliğinde haberimiz..

Galatasaray Lazio maçı şifresiz kanallar hangisi? GS Lazio maçı canlı izle, GS Lazio maçı şifresiz veren kanallar listesi.. İşte Galatasaray ve Lazio maçını ücretsiz izleyebileceğiniz kanalların ve internet sitelerinin adresleri;


Galatasaray Lazio maçı İDMAN TV CANLI, ŞİFRESİZ İZLE.. İşte Galatasaray Lazio maçı canlı!

İşte Galatasaray Lazio maçı canlı izle, Galatasaray Lazio maçı canlı anlatım, idman tv gs lazio maçı, Galatasaray Lazio maçını online izle ve Galatasaray Lazio maçını ücretsiz izle...

Galatasaray Lazio maçı canlı izle ve gs lazio maçı izle;



- Türk takımları ile İtalyan takımları Avrupa kupalarında 78 kez karşı karşıya geldi. İtalyan takımları bu maçlarda 44, Türk ekipleri ise 17 galibiyet aldı. 17 maç ise berabere sonuçlandı.

galatasaray lazio maçı canlı izle justin tv

- Sarı-kırımızılı temsilcimiz, İtalyan takımlarıyla Avrupa kupalarında 22 kez karşılaştı. Galatasaray bu maçlarda 7 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı, 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray Lazio maçı hangi kanalda
- Galatasaray ile Lazio ise Avrupa kupalarında iki kez kapıştı. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan bu maçlardan taraflar 1'er galibiyet aldı. İki maç da 1-0'lık skorlarla sona erdi. Etiket: Galatasaray - Lazio maçı ne zaman, hangi kanalda?

lazio galatasaray maçı canlı izle 

Galatasaray Lazio maçı hakkında ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İlgili bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Umuyoruz ki Galatasaray Lazio maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? haberimiz aradığınızı bulmanız konusunda size yardımcı olmuştur.

Ankara'daki patlamada ölenlerin isimleri!

Ankara'da ölenlerin isimleri belli oldu işte kimlikleri! Ankara'daki patlamada ölenlerin kimlikleri! Ankara'daki patlamanın nedeni ve Ankara'da patlamada ölenlerin isimleri. Ayrıca Ankara'daki patlamada yaralananların isimleri ve kimlikleri!

Ankara'da meydana gelen patlamada ölenlerin isim listesi açıklandı mı? Ankara'daki patlamayı kim yaptı ve Ankara'daki patlamanın nedeni?

Dün akşam saat 18:30'da Ankara'da askeri servis aracı geçişi sırasında bomba yüklü araçla saldırıda hayatını kaybeden 28 kişinin isim listesi açıklandı mı? Ankara'daki patlamayı kim yaptı? İşte detaylar...

ANKARA'DAKİ PATLAMADA ÖLENLERİN İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

Ankara'daki patlama'da hayatını haybeden 4 kişinin kimlikleri açıklandı. Kahramanmaraş, Bursa, Çankırı ve Kayseri nüfuslarına kayıtlı oldukları öğrenilen 4 kişinin cenazesi, ailelerine teslim edildi. Cenazelerin tören için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne gönderildiği bildirildi. Diğer cenazelerin ise kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü kaydedildi. Kimlikleri belirlenemeyen bazı cenazelerden DNA örnekleri alındığı ifade edildi.

Hain terör saldırısı sonucu meydana gelen Ankara'daki patlamada ölenlerin ve yaralananların isimleri belli oldu mu? Genelkurmay ve Sağlık Bakanlığı'ndan resmi açıklama yapıldı mı? Başkent Ankara'da yakını olan herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4090 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.