1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin yeni binası açıldı
Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin yeni binası açıldı

Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin yeni binası açıldı

Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin yeni binası Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in de katıldığı törenle açıldı.

A+A-

Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin yeni binası Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in de katıldığı törenle açıldı.

Açılış törenine Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Gedik Üniversitesi akademik kadrosu, üniversite yöneticileri, kurum, kuruluş temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunması, Gedik Üniversitesi öğrencilerinin Zeybek ve Kafkas oyunları gösterileri ile başlayan açılışın konuşmalarını sırasıyla Gedik Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Özer, Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin gerçekleştirdi.

Spor Bilimleri Fakültesin amacının, sosyal sorumluluk sahibi olan, üretken, enerjik, dinamik, dünyadaki değişimleri iyi analiz eden, farklı sektörlerdeki firma ve kurumları yönetebilen entelektüel ve sportif bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyen Dekan Prof. Dr. Özer; fakültenin kuruluşu ve bölümleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Prof. Dr. Kamil Özer konuşmasının sonunda; “Bize modern bir eğitim-öğretim kurumu hediye eden ve her aşamasında emeği ve katkıları olan, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Hülya Gedik'e, Rektörümüz Prof. Dr. Berrak Kurtuluş’a, üniversite yönetimine, binayı yapan inşaat firması yetkililerine ile gece gündüz çalışan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik'in ''Hem dün hem de bugün attığımız temellerle, yaptığımız açılışlarla aslında bu kimliğin içini dolduruyoruz. Gedik Üniversitesi bir eğitim üssüdür ve devam eden yatırımları ile de çok kısa sürede Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olacaktır.'' yorumlarının ardından Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de ''Bütçemizdeki payı en çok sportif ve kültürel faaliyetler ayırıyor olmamız, bu anlamda nesillerimizin eğitimle ve bilgiyle buluşmasına verdiğimiz değerin bir anlamı. Tabii ki Gedik Üniversitesi'nin bu dinamikleri bu ivme ile sonra çok daha farklı noktaya gelecek. Gedik Üniversitesi geçtiğimiz çok kısa sürede bölgesinde marka değeri olan bir konuma geldi ve Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bu anlamda çok farklı bir dinamizmi bölgeye kazandıracak.'' dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve beraberindekiler Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi binasını gezerek incelemelerde bulundular.

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2015 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.