1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği'nde Ali Deniz Eraydın güven tazeledi
Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği'nde Ali Deniz Eraydın güven tazeledi

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği'nde Ali Deniz Eraydın güven tazeledi

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Olağan Genel Kurul'u yapıldı. Genel kurul toplantısına katılan Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği üyeleri oybirliği ile, mevcut Dernek Başkanı Ali Deniz Eraydın' a göreve devam etmesi için ’güvenoyu‘ verdiler.

A+A-

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Olağan Genel Kurulu 7 Ocak 2015 tarihinde yapıldı. Türkiye'de bunker sektörünü temsil eden Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği  üyeleri  soğuk havaya rağmen genel kurul toplantısına yoğun ilgi gösterdi. Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği üyeleri  mevcut dernek başkanı Ali Deniz Eraydın' a göreve devam etmesi için "Güvenoyu" verdiler. Dernek üyelerinin yüzde 65’e yakın bir kısmının katıldığı GYİD Olağan Genel kurul toplantısında geçmiş dönemin faaliyetleri okunup değerlendirildi ve 2015-2017 yönetiminin oluşturulması için müzakereler yapıldı. Oylamadan önce 2 üye mazeretlerini  bildirerek toplantıdan ayrıldılar.

Ali Deniz Eraydın'ın hazırladığı yönetim listesi tek liste olarak oylandı. Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Genel Kurul Toplantısı’na katılan üyelerin tamamının oyları ile Ali Deniz Eraydın’ın listesi güvenoyu alarak ‘Göreve devam’ dedi. Toplantı Ali Deniz Eraydın’ın teşekkür konuşması ile  sona erdi.

İşte  Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri

Ali Deniz ERAYDIN
Aykut KETENCİOĞLU
Osman MUTLU
Bekir YILDIZ
Mustafa YILMAZ

gemiikmal.jpg

gemiikmal1.jpggemiikmal2.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2987 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.