1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gökbakar Boat Show’da ‘Huysuz’landı
Gökbakar Boat Show’da ‘Huysuz’landı

Gökbakar Boat Show’da ‘Huysuz’landı

Oyuncu Şahan Gökbakar İstanbul Tuzla Viport Marina’da kapılarını açan ‘Boat Show Eurasia’da uzun pazarlıklardan sonra 1.4 milyon Euro değerindeki Moody Moon adlı (Huysuz ay) adlı tekneyi satın aldı.

A+A-

Oyuncu Şahan Gökbakar İstanbul Tuzla Viport Marina’da kapılarını açan ‘Boat Show Eurasia’da satışa çıkan Moody Moon adlı (Huysuz ay) adlı tekneyi satın aldı.

VİP müşteriler için gece geç saatlere kadar açık kalan ‘Boat Show’ akşam saatlerinde gelen Gökbakar, uzun pazarlıklardan sonra 1.4 milyon Euro değerindeki tekneyi satın aldı. Gökbakar tekneyi gezerken böyle görüntülendi.

3 ADET KABİNİ VAR

Bir master, bir VIP bir de misafir olmak üzere toplamda 3 adet kabini bulunan teknenin her kabine özel banyo ve tuvaleti bulunuyor. Ayrıca platformdan özel kapısı ile girilen 2 kişilik kaptan kamarası yer alıyor. Teknenin orta bölümünde, tam en kullanılarak konumlandırılmış master kabinde türlü konfor özellikleri yer alıyor. Bunlardan bazıları; büyük kanepe, ferah soyunma odası, geniş banyo/tuvalet ve makyaj masası...

Şahan Gökbakar; Uydur kaydır yazmışlar

Bu arada 6 milyon liraya tekne aldı iddialarına cevaplandıran Şahan Gökbakar, "Şimdi teknenin peşinde koyarlar, sahibi kimse canı yanmasın diye söylüyorum, tekne bana ait değil" dedi.

 'Recep İvedik' serisiyle gişede rekor üstüne rekor kıran Şahan Gökbakar, İstanbul Tuzla Viaport Marina'daki 'Boat Show'da görüntülendi. "6 milyon liraya tekne aldı" yönünde haberler çıkan başarılı komedyenden bu iddiaya jet yanıt geldi Şahan Gökbakar'ın, 'Boat Show'da uzun pazarlıklar sonucu 6 milyon liralık Moody Moon (Huysuz Ay) adlı tekneyi satın aldığı iddia edildi.

Ünlü komedyenin, yeni teknesini gezerken görüntülendiği öne sürüldü. Gökbakar ise sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu haberi yalanladı. 36 yaşındaki komedyen, "Yalan yanlış, uydur kaydır yazmışlar. Şimdi tekne kimin ise yanmasın diye açıkladım. Zira benim diye paparazzi kardeşler her yerde gözetler bu tekneyi" ifadelerini kullandı.

gokbakar_tekne.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 4321 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.