1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Grupanyalılar Turkuazoo'ya Gidecek
Grupanyalılar Turkuazoo'ya Gidecek

Grupanyalılar Turkuazoo'ya Gidecek

Grupanya'nın 24-25 Mart'ta satışa sunduğu, dev akvaryum Turkuazoo girişi teklifi yaklaşık 34.000 kişi tarafından satın alındı

A+A-

Grupanya'nın 24-25 Mart'ta satışa sunduğu, dev akvaryum Turkuazoo girişi teklifi yaklaşık 34.000 kişi tarafından satın alındı

www.grupanya.com sunduğu tekliflerle sürprizler yaratmaya ve yüksek satış rakamlarına ulaşmaya devam ediyor. Grupanya'nın ilk olarak 29 Eylül 2010 tarihinde sunduğu ve bir günde 17.040 kişi tarafından satın alınan, Bayrampaşa'daki Türkiye'nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo girişi teklifi, yine büyük bir satış rakamına ulaştı. Grupanya'da 24-25 Mart'ta satışa sunulan teklif yaklaşık 34.000 kişi tarafından satın alındı.

www.grupanya.com adresinden ulaşılabilen Grupanya, yaşadıkları şehri uygun fiyatlarla keşfetmek isteyenlerle, yeni ve sadık müşteri kazanmak isteyen işletmeleri buluşturmaya devam ediyor. Üye sayısı 1 milyona yaklaşan Grupanya'da üyelerin satın aldığı tekliflerin sayısı da hızla artıyor. Grupanya'nın 29 Eylül 2010 tarihinde satışa sunulan ve çok yüksek bir satış rakamına ulaşan Bayrampaşa'daki dev akvaryum Turkuazoo girişi teklifi, 24-25 Mart'ta tekrar sunuldu ve yine üyelerden yoğun ilgi gördü. Grupanya'nın 24-25 Mart tarihlerinde Turkuazoo işbirliğiyle %50 indirimli olarak sunduğu bu teklif yaklaşık 34.000 kişi tarafından satın alındı.

26 TL yerine 13 TL fiyatla sunulan, Türkiye'nin ilk ve tek dev akvaryumu Turkuazoo girişi teklifini satın alan üyeler, 3 ay süresince bu teklifi kullanabiliyorlar. Forum İstanbul'da yer alan Turkuazoo'ya %50 indirimli olarak giriş yapmak isteyen üyeler Grupanya'nın sunduğu bu teklife büyük ilgi gösterdiler. Turkuazoo, 8000 metrekarelik bir alanda kurulmuş ve köpekbalıkları, dev vatozlar, piranalar, denizatları ile dünyanın çeşitli yerlerinden getirilen ve bugüne kadar varlığından dahi haberdar olmadığınız 10.000'in üzerinde deniz canlısına ev sahipliği yapıyor. Turkuazoo'da ziyaretçiler; 270 derecelik su altı görüş açısına sahip panorama odası ve 80 metre uzunluğundaki okyanus tüneli ile köpekbalıklarını ve diğer deniz canlılarını daha yakından izleme fırsatı yakalıyor, hatta onlarla burun buruna gelerek fotoğraf çektirebiliyor. Cesaretini toplayabilen ziyaretçiler ise Turkuazoo'nun eğitmenleri eşliğinde köpekbalıkları ile dalış yapabiliyor.

Grupanya'ya ücretsiz üye olduktan sonra her sabah e-posta adresinize gelen teklifleri inceleyebiliyor ve dilerseniz satın alabiliyorsunuz. Tabii bu benzersiz teklifleri arkadaşlarınızla da paylaşabiliyorsunuz. Yeterli sayıda üyenin satın almasıyla birlikte günün teklifi aktif hale geliyor ve böylece satın alan üyeler tekliften yararlanabiliyorlar. Grupanya, başka yerde bulamayacağınız indirimleri sizlere her gün farklı bir teklif olarak sunuyor.

Haberler
 

Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.