1. HABERLER

  2. SAVUNMA SANAYİ

  3. HAVELSAN, sızma testi hizmetinde A yetkinlik seviyesinde
HAVELSAN, sızma testi hizmetinde A yetkinlik seviyesinde

HAVELSAN, sızma testi hizmetinde A yetkinlik seviyesinde

HAVELSAN’ın Destek Sponsoru olduğu TSE 4. Bilişim Teknolojileri Standartları Konferansı 20 Ekim 2015 günü The Green Park Otel, Ankara`da gerçekleşti.

A+A-

Türk Standardları Enstitüsü Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda oluşturulan “Sızma Testi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti Veren Personel ve Firmalar için Yetkilendirme Kriterleri”ni sağlayarak Türkiye’nin İlk “A Yetkinlik Seviyesi Sızma Testi Hizmeti Veren Firma”’sı HAVELSAN oldu. Etkinlikte Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Sebahittin KORKMAZ tarafından takdim edilen yetkinlik belgesini HAVELSAN adına Siber Güvenlik Direktörü Mazhar Kani HACIPAŞAOĞLU teslim aldı.

Bu belge ile HAVELSAN, Ağ ve Sistem Altyapısı Sızma Testi, Web Uygulamaları ve Veri Tabanları Sızma Testi hizmetlerini güvenilir bir biçimde sağlama yetkinliğini bir kez daha ispat etmiş oldu.

Amaç: En güçlü ve en güvenilir siber savunma hizmetini sağlamak

Sızma testi hizmeti alanındaki A yetkinlik seviyesi ile HAVELSAN, sızma testi hizmeti alan tarafların siber ortamdaki güvenliğinin sağlanmasına ve siber tehditlere karşı hazırlık düzeyinin arttırılmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Teknolojik çözümlerle fark yaratarak bölgedeki en güçlü ve en güvenilir “Siber Savunma Hizmet Sağlayıcısı” olma vizyonu ile HAVELSAN, yerli, güvenilir ve yüksek kaliteli siber güvenlik çözümleri geliştiriyor; siber güvenlik alanını öncelikli alan olarak belirleyerek ulusal siber güvenlik bağımsızlığına ait ihtiyaçları karşılamak ve siber ortamdaki güvenliği sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan yetkinlikleri geliştirmek için çalışmaya devam ediyor.

havelsan1.jpg

havelsan2.jpg

virahaber.com

Bu haber toplam 1907 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.