1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. “Hepimiz Tanrıçayız” sahne'de
“Hepimiz Tanrıçayız” sahne'de

“Hepimiz Tanrıçayız” sahne'de

Tiyatro Pirsultan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Hepimiz Tanrıçayız” adlı oyununu tüm dünya kadınlarına sergiliyor.

A+A-

Tiyatro Pirsultan 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Hepimiz Tanrıçayız” adlı oyununu tüm dünya kadınlarına sergiliyor.

Pir Sultan Abdal Derneği Eyüp Alibeyköy şubesi Cemevi ve Kültür Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Tiyatro Pirsultan “Hepimiz Tanrıçayız” adlı oyunla 08 mart dünya kadınlar gününde etkinlikleri kapsamında sahnede.

Oyun konusu itibariyle mitolojik dönemlerden gelen beş tanrıçanın günümüz dünyası kadınlarının yaşadığı sorunlar karşısındaki şaşkınlıklarını, hayal kırlıklarını ve umutsuzluklarını dile getiriyor. Oyun tüm bu olumsuzluklara rağmen sürpriz bir sonla bitiyor..

Yönetmenliğini Ankara Devlet Opera ve Bale sanatçılarından Deha Berk Soyer’in, Sanat yönetmenliğini Tiyatro sanatçısı Hasan Bayrak’ın yaptığı ve sezon boyunca sergilenecek bu oyunda ağırlıklı olarak kadınlar rol alıyor. Başlıca rollerde Ayda Ruhani, Cangül, Altun, Simin Soyer, Yağmur Tetik ,Gamze Aktaş Bahtiyar, Hülya Takmaz, Songül Şahin, Filiz Afşin Gödelezli, Öznur Akçiçek, İdil Sarıgöl, Büşra Simge Karaca, Hakan Budak, Hasan Kaan Köse ve İnan Çelik’in bulunduğu bu oyun 08 Mart 2011 günü saat 20.30.da Pir Sultan Abdal derneği Eyüp Şubesi Tiyatro salonunda sergilenecek.

ic.20110228180259.jpg

Virahaber
 

Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.