1. HABERLER

  2. DENİZ

  3. Honda Marine ile deniz tutkunları üstün teknolojinin farkını yaşıyor
Honda Marine ile deniz tutkunları üstün teknolojinin farkını yaşıyor

Honda Marine ile deniz tutkunları üstün teknolojinin farkını yaşıyor

Türkiye’nin önde gelen motor üretim ve dağıtım şirketi Anadolu Motor, 30 yıldır distribütörlüğünü yaptığı Honda Marine dıştan takma deniz motorları ve şişme botları ile deniz tutkunlarına kusursuz bir deneyim yaşatıyor.

A+A-

Dünyanın en büyük motor üreticilerinden Honda, üstün teknolojisini deniz motorlarına da uygulayarak 2,3 hp’den 250 hp’ye kadar geniş yelpazedeki 4 zamanlı Honda Marine dıştan takmalı deniz motorlarını kullanıcıları ile buluşturuyor.

Güvenilir, çevreci, sessiz ve sarsıntısız çalışma konforu sunan, zorlu koşullarda en yüksek performansı gösteren Honda dıştan takma deniz motorları, sahip olduğu ECOmo ve Programlı Yakıt Enjeksiyon sistemi sayesinde yüksek yakıt tasarrufu sağlarken üstün teknolojisinin kanıtı olarak tüm modellerine 5 yıllık garanti veren tek marka olma özelliği taşıyor. Honda Marine, teknelere ve şişme botlara yönelik geniş yelpazedeki motorları ile denizcilik tutkunları için en doğru tercih ve ideal kullanımı sunuyor.

honda-marine_bf100_ranieri_141.jpg

Amatör ve profesyonel kullanıcılar üstün teknolojinin farkını yaşıyor

Anadolu Motor’un distribütörü olduğu Honda Marine şişme botları ise üretiminde kullanılan yüksek kaliteli Premium PVC malzemesi sayesinde benzerlerine oranla daha hafif ve taşınabilir olma özelliği sağlarken, kullanıcı odaklı özel tasarımları ile konforlu sürüş tecrübesi sağlıyor. Botlar kullanım ihtiyacına göre alüminyum, şişme ve ızgara taban seçenekleri ile her türlü deniz koşulunda gösterdikleri üstün performansları ile dikkat çekiyor.

Anadolu Motor güvencesi ile satışa sunulan Honda Marine ürünleri amatör ve profesyonel kullanıcılarına üstün teknolojinin farkını yaşatıyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2372 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.